Συνελήφθη 60χρονος Iταλός δραπέτης – Άμεση Ενημέρωση

Zougla Newsroom

Το πάθος του για το ποδόσφαιρο και την αγαπημένη του ομάδα, την Νάπολη, τον πρόδωσε. Η τρέλα του για το τελευταίο «σκουντέτο» τον έκανε να βγει στο μπαλκόνι για να πανηγυρίσει. Αυτό ήταν το μοιραίο του λάθος…

Ο λόγος για έναν 60χρονο Ιταλό ο οποίος ήταν καταζητούμενος και καταδικασμένος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και οικονομικά αδικήματα. Το όνομα του φιγουράριζε στη λίστα με τους πιο επικίνδυνους φυγάδες του Ιταλικού υπουργείου Εσωτερικών. Το συνεχές σερφάρισμα όμως των Ιταλικών αρχών τον εντόπισε, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες από την πρόσοψη ενός εστιατορίου από τα Ιταλικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Φορούσε ένα καπέλο του μπέιζμπολ και ένα μπλε φουλάρι στα χέρια του.

Αμέσως σήμανε συναγερμός καθώς ο 60χρονος φέρεται να έχει σχέσεις με τις μεγαλύτερες ιταλικές οργανώσεις της Μαφίας. Μέχρι όμως οι Ιταλικές αρχές να τον εντοπίσουν είχε έρθει στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Κέρκυρα. Κλιμάκιο των Ιταλών «καραμπινιέρι» ήρθαν στο νησί του Ιονίου και ξεκίνησαν έρευνες μαζί με τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας.

Τελικά χθες το απόγευμα ο 60χρονος μαφιόζος εντοπίστηκε να κάνει βόλτα με ένα σκουτεράκι και να απολαμβάνει τις διακοπές του. Έλληνες αστυνομικοί τον σταμάτησαν και τον οδήγησαν στην αστυνομική Διεύθυνση για τα περαιτέρω.

Ήταν φυγόδικος από το 2012 και είχε καταδικαστεί με συνολική ποινή φυλάκισης 14 ετών και 4 μηνών για συστηματική φοροδιαφυγή, φορολογική απάτη και απάτες κατά ξένων προμηθευτώνSource link