«Συνάντησα έναν άνθρωπο αξιοπρεπή, ειλικρινή και υπερήφανο» – Άμεση Ενημέρωση

Η Βάσια Παναγοπούλου με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram εξέφρασε τη στήριξη της στον Γιώργο Πατούλη, μετά την ανακοίνωσή του να αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Αρχικής.

Θυμίζουμε άλλωστε πως η γνωστή ηθοποιός και θεατρική παραγωγός, πριν λίγες ημέρες ανακοίνωσε πως θα κατέβει στις εκλογές ως υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γιώργο Πατούλη.

«Περί αχαριστίας δεν χρειάζεται να πω κάτι εγώ.. κουράστηκα να κάνω συλλογή από τέτοια πλάσματα.. δεν περιμένω τίποτα από κανέναν γι’ αυτό και δεν μπορεί τίποτα να με ακουμπήσει.. έμαθα στη ζωή μου να θεωρώ δώρο την ευγνωμοσύνη και ως δώρο την δέχομαι.

Εγώ λοιπόν ξέρω να λέω ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ σε όποιον με εμπιστεύεται και με θεωρεί ικανή για τα μεγάλα και τα δύσκολα.. στην πρόσφατη απόφαση μου να ασχοληθώ με τις εκλογές που αφορούν την Περιφέρεια οφείλω ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στον Γιώργο Πατούλη.

Και νιώθω πως συνάντησα έναν άνθρωπο αξιοπρεπή, ειλικρινή και υπερήφανο. Όσα έκανε για την Περιφέρεια και ειδικότερα για τον Πολιτισμό θα μείνουν ως έργα για την Αττική που ζούμε και αγαπάμε. Νοιάζομαι για τον τόπο μου και για τους ανθρώπους του Πολιτισμού. Και γι’ αυτό δεν μασάω από δήθεν ξερόλες. Και επίσης είμαι απόλυτα δοσμένη σε ό,τι αγαπώ. Δεν υπάρχουν “διακοπές ” και δηθενιές για εμένα. Είμαι μόνο επί της ουσίας. —- καλό μήνα Αύγουστο» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Βάσια Παναγοπούλου.

Source link