Στις 20 Μαΐου έρχεται το μεγάλο Event ‘Dance With Us’ από την ”Ηλιαχτίδα” Σύλλογος Γονέων Κοζάνης

 

Ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Μακεδονίας, «Ηλιαχτίδα» διοργανώνει το Σάββατο 20 Μαΐου 2023   μία μεγάλη εκδήλωση με χορό και τραγούδι με τίτλο ‘Dance With Us’,στην Αίθουσα Δεξιώσεων ”Garden Hall”, στον Κρόκο Κοζάνης, Την εκδήλωση παρουσιάζει  η Λίτσα Παλαμά.

Χορεύουν οι  Χρήστος Πουρνάρας, η Κωνσταντίνα Παπαζήση, η  Παναγιώτα Σαχαρίδη, ο Γιώργος Χαλιάσος.

Ο Χρήστος κατάγεται από την Ορμύλια Χαλκιδικής όπου και ζει μόνιμα. Η διάγνωση του είναι βαριά νοητική υστέρηση εφόρου ζωής 67% και άνω και μερικός αυτισμός Ξεκίνησε το χορό πριν 5 χρονια με τη δασκάλα και παρτενέρ του Παναγιώτα Σαχαρίδη. Έχει κερδίσει 3 φορές το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Bachata Special,έχει συμμετάσχει στα μεγαλύτερα φεστιβάλ χορού ανά την Ελλάδα, έχει βραβευθεί για τις διακρίσεις του στο χορό και προς τιμήν του έχουν γίνει άπειρα αφιερώματα σε εκπομπές της τηλεόρασης, του ραδιοφώνου και σε άρθρα των εφημερίδων.

Η Κωνσταντίνα Παπάζη θα χορέψει με την Παναγιώτα Σαχαρίδη. Η Κωνσταντίνα κατάγεται από τα Μουδανιά Χαλκιδικής όπου και διαμένει μόνιμα.

Έχει αυτισμό και νοητική υστέρηση. Ξεκίνησε χορό πριν δυο χρόνια με τη δασκάλα και παρτενέρ της Παναγιωτα Σαχαριδη και έχει συμμετάσχει δυο φορές στο διεθνή διαγωνισμό χορού Θεσσαλονίκης κερδίζοντας χρυσα μετάλλια στην κατηγορία της.

Ο Γιώργος κατάγεται από τη Γερακινή Χαλκιδικής όπου και διαμένει μόνιμα. Έχει αυτισμό. Ξεκίνησε χορό πριν 3 χρόνια με τη δασκάλα και παρτενέρ του Παναγιώτα Σαχαρίδη και έχει συμμετάσχει δυο φορές στο διεθνή διαγωνισμό χορού Θεσσαλονίκης κερδίζοντας χρυσά μετάλλια στην κατηγορία του.

20:00-22:30 PARTY & ΑΝΙΜΑΤΙΟΝ (bachata, salsa, kizomba, tango, rumba)

22:30 SHOW

CosaLatina by Vaya Tzioutzia

Dance Roots by Christina Chrysanthou

Solo by Stefania Odikadze

Solo by Myrofora Kotta

Panagiota Sacharidou & Γιώργος

Panagiota Sacharidou & Κωνσταντίνα

 Panagiota Sacharidou & Χρήστος

23:30 live ΜR.BACHATA Nektarios Vasileiou

Dj Petros Spartakos Lalo by YO BAILO

Τραγουδάμε & χορεύουμε για την ‘Ηλιαχτίδα’ Σύλλογο Γονέων & ΜΟΙΡΆΖΟΥΜΕ ΔΩΡΑ!!!

Ημ/νια εκδήλωσης: Σάββατο 20 Μαίου 2023

Ώρα Έναρξης: 20:00

Χώρος: ”Garden Hall” – Αίθουσα Δεξιώσεων – Αγίας Παρασκευής, Κρόκος Κοζάνης

Κρατήσεις στο τηλέφωνο : 6975595162 – (ώρες επικοινωνίας 09:00-21:00)Source link