Στις Φυλακές του Ελεώνα Θηβών η 17χρονη μαθήτρια που κατέσφαξε 22χρονη

Η ιστορία μοιάζει περισσότερο να είναι βγαλμένη από ταινία θρίλερ παρά πραγματικότητα. Οι δύο κοπέλες είχαν γνωριστεί φιλικά τον Σεπτέμβριο του 2021, μέσω της εφαρμογής Tinder και την περασμένη άνοιξη η γνωριμία εξελίχθηκε σε ερωτική σχέση.

«Οπως μου ανέφερε η κόρη μου, κάποια στιγμή η σχέση τους σταμάτησε λόγω του ότι η κόρη μου έβλεπε στην κοπέλα κάποια στοιχεία συμπεριφοράς και χαρακτήρα τα οποία δεν της άρεσαν. Όταν το επόμενο χρονικό διάστημα η κοπέλα άρχισε να αυτοπροσδιορίζεται ως άντρας και μάλιστα να ντύνεται και να συμπεριφέρεται ως άνδρας, η σχέση τους συνεχίστηκε και είχε μια σταθερότητα» διηγήθηκε o πατέρας της 22χρονης.

«Εμείς τη στηρίξαμε από το οικογενειακό περιβάλλον, άλλωστε δεν είχαμε λόγο να μην τη στηρίξουμε. Στις αρχές του καλοκαιριού παρατηρήσαμε μια αλλαγή στη συμπεριφορά της κόρης μας, που κορυφώθηκε τον μήνα Αύγουστο. Κατά καιρούς η κόρη μου μού είχε αναφέρει ότι η κοπέλα είχε σοβαρά προβλήματα με το οικογενειακό της περιβάλλον, αντιμετώπιζε άσχημες συμπεριφορές από τους γονείς, κυρίως λόγω του αυτοπροσδιορισμού και προσανατολισμού της. Επιπλέον, μας είχε αναφέρει ότι η κοπέλα λαμβάνει αγωγή για διπολική διαταραχή. Γι’ αυτό τον λόγο η κόρη μου είχε υποστηρικτικό ρόλο προς την κοπέλα και τη στήριζε πολύ για να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της» κατέθεσε ο πατέρας του θύματος.

Η αντίστροφη μέτρηση άρχισε τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν οι γονείς της 17χρονης ζήτησαν από τη μητέρα της 22χρονης να διακόψει η κόρη της τη σχέση της με τη μαθήτρια.

«Την απείλησαν ότι αν δεν διακοπεί η σχέση της κόρης μου με την κόρη τους, θα υπέβαλαν μήνυση σε βάρος της κόρης μου, καθώς τη θεωρούσαν υπεύθυνη. Ετσι η κόρη μου πήρε την απόφαση να διακόψει τη σχέση και μας ενημέρωσε γι’ αυτό. Μετά το περιστατικό αυτό η κόρη μου ανέφερε ότι διέκοψε κάθε επαφή με την κοπέλα, τη διέγραψε από τις επαφές της και τα κοινωνικά δίκτυα, ξεκίνησε συνεδρία με την ψυχολόγο με δική της πρωτοβουλία, η οποία τη βοηθούσε πολύ» ανέφερε ο τραγικός πατέρας.

Όμως, όπως φαίνεται, η 22χρονη έκανε το μοιραίο λάθος να πάει την περασμένη Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στο σπίτι της 17χρονης στο Μαρούσι. «Όταν έφτασα εκεί, ενημερώθηκα από τους αστυνομικούς ότι η κόρη μου ήταν νεκρή και ότι δράστιδα ήταν η φίλη της. Επιθυμώ την ποινική δίωξη της κοπέλας για τη δολοφονία της κόρης μου» κατέληξε στην κατάθεσή του.

Από την περασμένη Παρασκευή η 17χρονη μαθήτρια από το Μαρούσι κρατείται στις Φυλακές Ελεώνα Θηβών, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέα μετά την απολογία της στην ανακρίτρια Ανηλίκων.Source link