Στη Θεσσαλονίκη για το αφιέρωμα που ετοιμάζεται για τη μουσική του πορεία – Άμεση Ενημέρωση

Ο Βασίλης Καρράς μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του επιστρέφει πιο ανανεωμένος από ποτέ!

Την Πέμπτη 5/5, ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής συναντήθηκε με την πρόεδρο του διοργανωτή φορέα Μ.Α.Ζ.Ι. (Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα) Αλεξάνδρα Γωγούση, και τη συμφωνική ορχήστρα νέων Ελλάδος (ΣΟΝΕ) για τη διοργάνωση μιας μεγάλης συναυλίας η οποία θα είναι αφιερωμένη στην μουσική πορεία του.

Στη συγκεκριμένη συναυλία θα συμμετέχουν πολλοί επώνυμοι καλλιτέχνες, δύο χιλιάδες μουσικοί από όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, καθώς και μέλη που ανήκουν σε φιλαρμονικές ορχήστρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες ο Βασίλης Καρράς φαίνεται υγιής και χαρούμενος που επιστρέφει στην μουσική που τόσο αγαπάει.

Θυμίζουμε ο Βασίλης Καρράς υποβλήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου του περασμένου έτους, σε χειρουργική επέμβαση στο Διαβαλκανικό Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, λόγω ενός σοβαρού προβλήματος υγείας.

Εκείνο το διάστημα, ο τραγουδιστής είχε αισθανθεί αδιαθεσία κατά τη διάρκεια εμφάνισης σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου της Κρήτης και είχε κριθεί σκόπιμο, να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο. Πλέον, όπως όλα δείχνουν, ο Βασίλης Καρράς έχει ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και είναι έτοιμος να επιστρέψει στην ενεργό δράση.Source link