Στη βράβευση μαθητών και εκπαιδευτικών Γυμνασίου & Λ.Τ. Μαγούλας στην Καρδίτσα η Βασιλική Ζιάκα

Σε συγχαρητήριο μήνυμα της Περιφερειακής Διευθύντριας ΠΔΕ Θεσσαλίας κας Βασιλικής Ζιάκας για τους βραβευθέντες μαθητές & εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου & Λυκειακών Τάξεων Μαγούλας, επισημαίνονται τα εξής:

“Για μια ακόμη φορά αισθανόμαστε υπερήφανοι καθώς, σε τελετή που πραγματοποιήθηκε από το Ι.Κ.Υ, η Υπουργός Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως απένειμε στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς του Γυμνασίου και Λυκειακών Τάξεων Μαγούλας Καρδίτσας το Ευρωπαϊκό Βραβείο Καινοτόμου Διδασκαλίας 2022 στην κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη θεματική «Μαθαίνουμε μαζί με δημιουργικότητα και αειφορία».

Συγχαίρουμε τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς μας για το δημιουργικό τους πνεύμα και την προσπάθεια που κατέβαλαν στο έργο «Dynamic Citizens of Europe», κατακτώντας μια ευρωπαϊκή διάκριση τόσο σημαντική στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ καθώς και για το ήθος που επέδειξαν αφιερώνοντας το βραβείο τους στον εκλιπόντα Διευθυντή τους Μόρφο Χρήστο. Ευχόμαστε ανάλογες επιτυχίες να γίνουν ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.”

Ακολουθήστε το onlarissa.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ελάτε στην ομάδα μας στο viber για να ενημερώνεστε πρώτοι για τις σημαντικότερες ειδήσειςSource link