Στεφανία Γουλιώτη: Προσπαθώ να λέω σ’ αγαπώ, αλλά έχω κι εγώ θέμα με τη δέσμευση

Above Article Content Ad

Η αγαπημένη η θοποιός Στεφανία Γουλιώτη μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» για τον ρόλο της μυστηριώδους Αλεξάνδρας στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

«Ο Χριστοφόρος Παπακαλιάτης με μαεστρία καταφέρνει και αφήνει μυστήριο το παρελθόν του Ορέστη, μέχρι που εμφανίζεται η Αλεξάνδρα.

Εκείνη νομίζει ότι ο Ορέστης της ανήκει και εμφανίζεται στο νησί για να τον φέρει πίσω», είπε αρχικά η Στεφανία Γουλιώτη για τον ρόλο της και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία της με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Ο Χριστοφόρος έχει αυτό που έχουν οι μεγάλοι ευφυείς άνθρωποι, οι οποίοι δεν σου μεταδίδουν πόσο ευφυείς είναι. Δεν ήξερα ότι ενώ κάναμε παρέα με τον Χριστόφορο αυτός ερχόταν για να γράψει το ρόλο της Αλεξάνδρας για εμένα!».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Στεφανία Γουλιώτη: «Είναι πρόβλημα της κοινωνίας μας ότι χρειαζόταν να έρθει το “Maestro” να θυμίσει σοβαρά ζητήματα»”,”description”:”Η ηθοποιός, Στεφανία Γουλιώτη μίλησε στην «Ελένη» για τον ρόλο της μυστηριώδους Αλεξάνδρας στη σειρά «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.”,”thumbnailUrl”:”https://i2thumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMi8xMi8wMS8xMi8yMF8zOF82Mzg4OWMxNjBmYjkyLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M10S”,”uploadDate”:”2022-12-01T12:22:39.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-coqh217eo2i9″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Η Στεφανία Γουλιώτη αναφέρθηκε και στον φόβο των ανθρώπων να κλάψουν, αλλά και του να πουν σ ‘αγαπώ.

«Φοβόμαστε να κλάψουμε. Είναι και αυτό μέρος της καταπίεσης που ζούμε. Το ίδιο ισχύει και με το σ’ αγαπώ, νομίζουμε ότι είναι δείγμα αδυναμίας. 

Προσπαθώ να λέω σ αγαπώ, αλλά έχω κι εγώ όπως οι περισσότεροι θέμα με τη δέσμευση. Μόλις εγκαταλείψεις ένα κομμάτι σου και το παραδώσεις στον άλλον, είσαι μίσος», είπε η ηθοποιός.

Article inline ad #5

To άρθρο Στεφανία Γουλιώτη: Προσπαθώ να λέω σ’ αγαπώ, αλλά έχω κι εγώ θέμα με τη δέσμευση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Below Article Content AdSource link