Σταματίνα Τσιμτσιλή: Για καφέ με την κουμπάρα της, Σάσα Βαρδινογιάννη

Above Article Content Ad

Ένα διάλειμμα από το φορτωμένο της πρόγραμμα έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και πήγε με την κουμπάρα της, Σάσα Βαρδινογιάννη για καφέ στο Golden Hall. Η παρουσιάστρια του Happy Day στον Alpha έχει καθημερινά να έχει ένα πρόγραμμα γεμάτο υποχρώσεις. Τόσο με την οργάνωση της εκπομπής και τα θέματα της επικαιρότητας που τρέχουν, όσο και με τις δραστηριότητες των παιδιών. Ωστόσο, βρίσκει πάντα χρόνο για τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Ένα από αυτά είναι και η καλή της φίλη και κουμπάρα της, Σάσα Βαρδινογιάννη. Οι δυο τους γνωρίζονται χρόνια και είναι οικογενειακές φίλες. Δεν είναι λίγες οι φορές μάλιστα που τις έχουμε δει μαζί σε χαλαρές βόλτες ή για ψώνια.

Ενώ, και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει δημοσιεύσει στο Instagram της κοινές φωτογραφίες τους.
Τα τελευταία χρόνια, όμως, η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Σάσα Βαρδινογιάννη επισφράγισαν αυτήν τη φιλία τους και με μια κουμπαριά. Η Σάσα Βαρδινογιάννη έγινε το 2018 πνευματική μητέρα του μικρού Ιωάννη – Εφραίμ. Ο μικρός είναι το τρίτο παιδί της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Θέμη Σοφού και τον Απρίλιο κλείνει τα τέσσερα του χρόνια. Η βάφτισή του έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο στη Μυτιλήνη. Το μυστήριο, μάλιστα, τελέστηκε στο Ιερά Μονή Ταξιάρχη στον Μανταμάδο της Λέσβου, όπου είχε κάνει το τάμα της η γνωστή παρουσιάστρια.

Πηγή

Below Article Content AdSource link