Στέφανος Κωνσταντινίδης: Περιγράφει τη στιγμή που ενημέρωσαν τη Μαρία Ηλίακη ότι έχει υποβληθεί μήνυση εναντίον της

Above Article Content Ad

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, με αφορμή την πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε η Μαρία Ηλιάκη στην οποία μεταξύ άλλων αναφερόταν και στο πόσο δύσκολα πέρασε την περίοδο που βρέθηκε αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη λόγω της απόφασής της να στηρίξει την Έλενα Χριστοπούλου στον δικαστικό αγώνα με τον πρώην σύζυγό της, περιέγραψε την αντίδρασή της όταν πληροφορήθηκε τη μήνυση που είχε γίνει σε βάρος της.

Συγκεκριμένα, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης που εκείνη την περίοδο συνεργαζόταν με τη Μαρία Ηλιάκη, ανέφερε πως δεν έχει ξαναδεί την παρουσιάστρια σε τόσο άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Κάναμε σύσκεψη, ήμασταν όλοι μαζί, χτυπάει το τηλέφωνό της, αποχωρεί από τη σύσκεψη και λείπει αρκετή ώρα. Φεύγει και η Κατερίνα Καραβάτου η οποία μετά από δυο λεπτά με πήρε τηλέφωνο και μου είπε, “έλα γρήγορα στις τουαλέτες”. Ήταν η Μαρία με λυγμούς. Δεν την έχω ξαναδεί ποτέ έτσι. Έκλαιγε, χτυπιόταν. Προσπαθεί η Κατερίνα να τη συνεφέρει βάζοντάς της νερό.

Την πιάνω, την πηγαίνω σε μια κενή αίθουσα συσκέψεων προσπαθώντας να καταλάβω τι έχει συμβεί. Δε θα το ξεχάσω, η Μαρία σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση φώναζε και έλεγε, “Μα τι να κάνω; Εγώ πήγα να πω μόνο την αλήθεια. Αυτά που έχω ζήσει, αυτά που ξέρω”.

Φυσικά αναφερόταν στη δικαστική διαμάχη του Καλλίτση με τη Χριστοπούλου. Μόλις είχε ενημερωθεί ότι είχε γίνει μήνυση από τον δικηγόρο του Πάνου Καλλίτση προς εκείνη και τις υπόλοιπες κυρίες που είχαν καταθέσει υπέρ της Έλενας Χριστοπούλου, για ψευδή καταμήνυση.

Προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι, από τη στιγμή που στην άλλη πλευρά υπάρχει ένας καλός δικηγόρος είθισται να λειτουργείς κατ’ αυτόν τον τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

 

Article inline ad #5

 

Πηγή

Below Article Content AdSource link