Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν έχω πρόβλημα με τον Γιώργο Κιμούλη, έχω πρόβλημα με την τακτική του

Above Article Content Ad

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για τον Γιώργο Κιμούλη και την πολυσυζητημένη «επιστροφή» του στο θεατρικό σανίδι, αλλά και την διαγραφή του συναδέλφου του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ). Σημείωσε δε ότι αν προσκληθεί, θα πάει να τον παρακολουθήσει στη νέα του παράσταση. 

Μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε αρχικά στη δήλωση που έκανε ο Γιώργος Κιμούλης ότι «δεν πρόκειται για επιστροφή, αφού ποτέ δεν έφυγε από κάπου για να επιστρέψει». Όσον αφορά την διαγραφή του συναδέλφου του από το ΣΕΗ, είπε: «Ο Γιώργος Κιμούλης το λέει πολύ σωστά, ποτέ δεν έφυγε. Και για αυτό είναι και λάθος που λέει ο ίδιος για διαφυγόντα κέρδη. Αφού δεν έφυγε, δεν έχει διαφυγόντα κέρδη. Δεν είναι κόντρα με το ΣΕΗ, είναι αγωγές που έχει κάνει ο κύριος Κιμούλης εναντίον του σωματείου που πιστεύει ότι τον διέγραψε για δεύτερη φορά παράτυπα».

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ συμπλήρωσε μάλιστα, πως μόνο η δικαιοσύνη θα κρίνει το αποτέλεσμα και τόνισε πως θα αποδειχθεί ότι το σωματείο έπραξε σωστά. «Αυτό θα αποδειχτεί στα δικαστήρια. Το σωματείο έχει λειτουργήσει απόλυτα νόμιμα, χωρίς παρατυπίες και ο κύριος Κιμούλης προσπαθεί να πείσει ότι εμείς έχουμε κάνει λάθος, δηλαδή το σύνολο των ηθοποιών», εξήγησε.

Τέλος, ο Σπύρος Μπιμπιλάς δήλωσε πως αν τον προσκαλέσει στην παράστασή του, θα πάει, καθώς δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με τον συνάδελφό του. «Εάν με καλέσουν στην παράστασή του, θα πάω. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα, ήμασταν συμμαθητές. Μαζί μπήκαμε σε μια σχολή, μαζί τελειώσαμε. Δεν έχω πρόβλημα με τον συγκεκριμένο άνθρωπο, με την τακτική του έχω πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Δείτε στο 1:13

Με πληροφορίες από MEGA 

To άρθρο Σπύρος Μπιμπίλας: Δεν έχω πρόβλημα με τον Γιώργο Κιμούλη, έχω πρόβλημα με την τακτική του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5

Below Article Content Ad



Source link