«Σκέφτεται να την κυνηγήσει» αναφέρουν δημοσιεύματα – Άμεση Ενημέρωση

Ο Tom Cruise και η Shakira συναντήθηκαν στο Grand Prix της Formula 1 και η κοινή τους φωτογραφία, έβαλε «φωτιά» στα «πηγαδάκια» του Hollywood για ένα επικείμενο ειδύλλιο ανάμεσά τους.

Μετά από τις απογοητεύσεις στα προσωπικά του, ο ηθοποιός φαίνεται να έχει ανακτήσει το ενδιαφέρον του, αυτή τη φορά με την Κολομβιανή σταρ.

Σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης, ο Tom Cruise «ενδιαφέρεται εξαιρετικά να κυνηγήσει» τη Shakira.

Πηγές κοντά στον σταρ του «Top Gun» δήλωσαν στην Page Six ότι: «Υπάρχει χημεία ανάμεσά τους και θέλει να την κυνηγήσει. Η Shakira χρειάζεται ένα μαλακό “μαξιλάρι” για να πέσει πάνω του, και αυτό θα μπορούσε να είναι ο Τομ», προσθέτοντας ότι ο Cruise έχει το πλεονέκτημα πως είναι «ένας ωραίος τύπος και έχει ταλέντο».

Ο 60χρονος εργένης του Hollywood είναι ελεύθερος εδώ και πολύ καιρό, ενώ και η 46χρονη Shakira δεν φαίνεται να έχει αναπληρώσει ακόμη το κενό του Pique, λίγο μετά τον χωρισμό τους.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Cruise ήταν τόσο γοητευμένος από τη Shakira που φέρεται να της έστειλε λουλούδια.

Μετά από τους γάμους και τις σύντομες σχέσεις του, ο Cruise δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τον έρωτα της ζωής του.

Πρόσφατα, μαρτυρίες ανθρώπων από το κοντινό περιβάλλον του Tom Cruise είπαν στο Radar Online, ότι ο ηθοποιός είναι ακατάλληλος για ραντεβού, αφού τα περισσότερα από αυτά αποτυγχάνουν σχεδόν αμέσως, επειδή οι γυναίκες τον θεωρούν «αυταρχικό και εγωμανή».

«Ο Tom θα ήθελε πολύ να έχει κάποια στη ζωή του, αλλά η αλήθεια είναι ότι η φήμη του δεν είναι καλή» είπε αρχικά, άτομο που γνωρίζει τον ηθοποιό καλά.

Ο ρόλος της Σαηεντολογίας

Ένας από τους λόγους που ο Cruise βρίσκεται χαμηλά στη λίστα των περιζήτητων εργένηδων, έχει να κάνει και με τη μακροχρόνια σύνδεσή του με την Εκκλησία της Σαηεντολογίας.

«Το όλο θέμα της Σαηεντολογίας είναι ένα “turnoff” για τις περισσότερες γυναίκες και δεν μπορεί ακριβώς να το αποβάλει. Είναι πολύ αφοσιωμένος σε αυτό» αναφέρει άλλη πηγή, κατά την οποία ο Tom Cruise θέλει να παντρευτεί ξανά, παρά τους ήδη αποτυχημένους γάμους του.

 

Source link