Σίσσυ Φειδά: Φροντίζω τον εαυτό μου με διακριτικά πράγματα, δεν μου αρέσει η παραμόρφωση

Above Article Content Ad

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» η γνωστή interior designer Σίσσυ Φειδά.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, όταν ήταν μικρή ήθελε να γίνει πλαστικός χειρουργός και σχεδιάστρια μόδας.
«Φροντίζω τον εαυτό μου με διακριτικά πράγματα, δεν μου αρέσει η παραμόρφωση. Είμαι όπως όλες οι γυναίκες, κάποιες στιγμές έχω ανασφάλειες, άλλες νιώθουμε καλά», δήλωσε.

Από μικρή ήθελε να κάνει οικογένεια, ενώ δήλωσε χωρίς ενοχή πως όταν μεγαλώσει η κόρη της θα είναι παρεμβατική.

«Αφού έκανα πράξη την διαφορά ηλικίας, μίλησα για αυτό. Δεν είχα προτίμηση σε τέτοιους είδους σχέσεις. Με τον σύζυγο είμαστε όπως οι περισσότεροι, δεν το διαχωρίζω με βάση της ηλικίες, η προσωπικότητα είναι. Ο σύζυγος έκανε το πρώτο βήμα και ήταν και πολύ διεκδικητικός», είπε για τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Η ίδια άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην τηλεόραση εάν υπάρξει κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση, ενώ αποκάλυψε πως της έγινε πρόταση για το «Cash or Trash».

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Σίσσυ Φειδά: «Φροντίζω τον εαυτό μου με διακριτικά πράγματα, δεν μου αρέσει η παραμόρφωση»”,”description”:”Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στο «MEGA Καλημέρα» η Σίσσυ Φειδά.”,”thumbnailUrl”:”https://imageservicethumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMi8xMi8xOS8wNy8yOV8yNF82M2EwMTJkNGE3NGMzLmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT4M28S”,”uploadDate”:”2022-12-19T07:30:36.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cp5l6yldnycp”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

To άρθρο Σίσσυ Φειδά: Φροντίζω τον εαυτό μου με διακριτικά πράγματα, δεν μου αρέσει η παραμόρφωση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5

Below Article Content AdSource link