Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στον 11χρονο γιο του – Galaksias Portal News

Ο ηθοποιός, Οδυσσέας Σταμούλης θρηνεί για τον θάνατο του 11χρονου γιου του που πνίγηκε στους Φούρνους Ικαρίας.

Όλα συνέβησαν την Πέμπτη 10 Αυγούστου, όταν το 11χρονο αγόρι έφυγε από το σπίτι του γύρω στις 2.30 το μεσημέρι για μπάνιο στην παραλία και στις 6 το απόγευμα η μητέρα του ενημέρωσε την αστυνομία και το λιμενικό για την εξαφάνισή του.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι πάντες στο νησί και τελικά το άτυχο αγοράκι βρέθηκε γύρω στις 8.30 το βράδυ από ένα πολίτη στην παραλία Πλάκας.

Ο γνωστός ηθοποιός, ταξίδεψε στη Σάμο μαζί με τον αδελφό του, εκεί όπου έγινε η νεκροψία – νεκροτομή του 11χρονου γιου του. Η διαδικασία «έδειξε» καθαρό πνιγμό για τον μικρό Χρήστο, ο οποίος σήμερα 14 Αυγούστου οδηγείται στην τελευταία του κατοικία στο Νεκροταφείο Καλλιθέας.

«Κηδεύουμε τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2023 και ώρα 11 π.μ. στο Νεκροταφείο Καλλιθέας το αγγελούδι μας Χρήστο Σταμούλη 11 ετών» ανέφερε η ανακοίνωσή της για την ημέρα που θα του πουν όλοι το τελευταίο «αντίο» στον μικρό Χρήστο.

Να σημειώσουμε πως αργά το βράδυ της Κυριακής – ξημερώματα Δευτέρας, ο ηθοποιός επέστρεψε στην Αθήνα σε τραγική ψυχολογική κατάσταση μαζί με τη σορό του 11χρονου γιου του.Source link