Ρέθυμνο: Ποιοι δρόμοι κλείνουν λόγω εορτών – ΡέθυμνοΡέθυμνο
Τα κυκλοφορικά μέτρα λόγω εορτών στο Ιστορικό Κέντρο Ρεθύμνου για την εξυπηρέτηση δημοτών και επαγγελματιών, γνωστοποίησε η δημοτική Αρχή

Ως εορταστικοί πεζόδρομοι θα λειτουργήσουν οι οδοί Τσουδερών, Τσαγρή και Αγίας Βαρβάρας στην Παλιά Πόλη Ρεθύμνου από τις 22 Δεκεμβρίου 2022 έως τις 7 Ιανουαρίου 2022, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Ρεθύμνου. 

«Κατά το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, θα διακοπεί η διέλευση πάσης φύσεως οχημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου στις τρεις αυτές οδούς προκειμένου, σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο κυκλοφοριακών θεμάτων Δ.Ρ. κ. Θωμά Κρεβετζάκη, να διευκολυνθούν οι συμπολίτες στον εορταστικό τους περίπατο στο Ιστορικό Κέντρο και να κάνουν ανεμπόδιστα τις γιορτινές τους αγορές συνθήκη που θα τονώσει την εμπορική κίνηση στα τοπικά καταστήματα. Είναι προφανές ότι τα εν λόγω κυκλοφοριακά μέτρα είναι προσωρινά και στόχο έχουν να προσφέρουν στους συμπολίτες την ευκαιρία να απολαύσουν το αισιόδοξο εορταστικό κλίμα τις εκδηλώσεις και τα δρώμενα που θα διοργανωθούν αλλά και τη δυνατότητα χαλαρής και ευχάριστης περιήγησης στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου. Καλές Γιορτές!», υπογραμμίζει στην ανακοίνωσή του ο δήμος.


Πηγή


[ad_2]
Source link