Ρέθυμνο: Ξεκινούν οι εγγραφές στο νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό Οικισμού Γωνιάς – ΡέθυμνοΑπό Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 έως και τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023 οι εγγραφές

Αναλυτικά η ανακοίνωση του δήμου Ρεθύμνης

“Μ’ ένα σύγχρονο Βρεφονηπιακό Σταθμό που θα λειτουργήσει τον προσεχή Ιανουάριο, θα υποδεχθούν τη Νέα Χρονιά οι κάτοικοι οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Νικηφόρου Φωκά Δ.Ρ.

Ο Δήμος Ρεθύμνης, ικανοποιώντας πάγιο αίτημα των συνδημοτών της ευρύτερης περιοχής, μίσθωσε κατάλληλο χώρο έκτασης 226 τ.μ., εντός του Οικισμού Γωνιάς στην περιοχή Άγιος Ανδρέας, εξασφάλισε τον πλήρη εξοπλισμό του με την αναγκαία υλικοτεχνική υποδομή για την κάλυψη των αναγκών των παιδιών και των εκπαιδευτικών τους και, σύντομα, ο Σταθμός θα λειτουργήσει με δυναμικότητα ενός βρεφικού (ηλικίες από 18 μηνών έως 2,5 ετών) και ενός νηπιακού (από 2,5 – 4 ετών) Τμήματος.

Παρακαλούνται, λοιπόν, οι ενδιαφερόμενοι Γονείς να καταθέσουν τα δικαιολογητικά – αίτηση εγγραφής του βρέφους ή του νηπίου τους στο νέο Βρεφονηπιακό Σταθμό Γωνιάς, κατά το χρονικό διάστημα από Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022 έως και τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2023, στην Κοινωνική Υπηρεσία Δήμου Ρεθύμνης (οδός Ζυμβρακάκη 12, έναντι Σχολής Χωροφυλακής). Για την υποβολή ενστάσεων , οι συμπολίτες θα έχουν στη διάθεση τους το διάστημα 3 – 9 Ιανουαρίου 2023.

Πληροφορίες για τα δικαιολογητικά εγγραφής (για το διάστημα 21/12/22 – 2/1/23) παρέχονται από τα στελέχη της Δ/νσης Κοινωνικών Υπηρεσιών Δ.Ρ., καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) από τις 8 το πρωϊ έως τις 3 το μεσημέρι , στο τηλ.: 28310 50740 ή μέσω διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση : paidikoi –kdap@rethymno.gr.

Καλές Γιορτές με Υγεία και Αγάπη!”


[ad_2]
Source link