Πώς να κάνετε τα μαχαιροπήρουνα σαν καινούργια σύμφωνα με το TikTok

Η δημοφιλής πλατφόρμα του TikTok παρέχει κάθε είδους βοήθεια για το σπίτι, από την πιο αδιάφορη μέχρι και την πιο χρήσιμη.

Στην τελευταία κατηγορία, πάντως, ανήκουν και τα tips καθαρισμού που όχι μόνο θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σου με αναπάντεχους τρόπους και θα κάνουν το σπίτι σου λαμπίκο, αλλά θα σώσουν και την τσέπη σου από περιττά έξοδα για είδη καθαρισμού.

Ότι χρειάζεσαι από υλικά, τα έχεις ήδη στα ντουλάπια της κουζίνας και του μπάνιου, για να δημιουργήσεις δικά σου, non toxic καθαριστικά.

Αυτή τη φορά ανακαλύψαμε στο TikTok έναν τρόπο για να κάνεις τα μαχαιροπίρουνα σαν καινούργια, εύκολα και χωρίς κόπο!

Τι να κάνεις:

Σύλλεξε λίγο αλουμινόχαρτο (είναι εντάξει αν έχει ήδη χρησιμοποιηθεί), ρίξε το στην θήκη μαχαιροπήρουνων στο πλυντήριο πιάτων και εκτελέστε την πλύση.

Μια χημική αντίδραση λαμβάνει χώρα μεταξύ του φύλλου αλουμινόχαρτου και του απορρυπαντικού του πλυντηρίου πιάτων, βοηθώντας να γυαλίσουν τα μαχαιροπήρουνα!

 

@carolina.mccauley 🍴 This dishwasher hack will leave your silverware sparkling ✨ #kitchenhacks #homehacks #dailyhacks #cleaningmotivation #hometips ♬ 1 step forward, 3 steps back – Olivia RodrigoSource link