Πώς θα επηρεάσει το ζώδιό σου ο Άρης σε τρίγωνο με τον Ουρανό – Galaksias Portal News

Στις 16 Αυγούστου 2023 ο Άρης από τις 23° 01’ της Παρθένου θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα μας κάνει πιο δυναμικούς και δραστήριους. Θα έχουμε όλη την καλή διάθεση να ακολουθήσουμε την παρόρμηση της στιγμής, να κάνουμε αλλαγές και να πάρουμε ρίσκα προκειμένου να βγούμε νικητές σε “μάχες” που υπάρχουν, είτε στο επαγγελματικό/ κοινωνικό, είτε στο καθαρά προσωπικό πεδίο.

Αυτή η όψη θα διαρκέσει +/- 3 μέρες και θα επηρεάσει τους εκπροσώπους των ζωδίων του σταθερού και του μεταβλητού σταυρού, δηλαδή: ΤαύρουςΛέοντεςΣκορπιούςΥδροχόουςΔιδύμουςΠαρθένουςΤοξότες και Ιχθύες γεννημένους στο 3ο δεκαήμερο των ζωδίων αυτών καθώς και όσους έχουν ωροσκόπο, μεσουράνημα ή προσωπικούς πλανήτες, δηλαδή: Σελήνη, Ερμή, Αφροδίτη και Άρη στα ζώδια αυτά ή στο δεκαήμερο αυτό.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

ΚΡΙΟΣ

Με την όψη αυτή θα πρέπει να εκμεταλλευτείτε καταστάσεις και ευκαιρίες που θα σας δοθούν και να κινηθείτε δυναμικά με στόχο, όχι μόνο την εξέλιξη της καριέρας σας, αλλά και τη βελτίωση της οικονομικής σας πραγματικότητας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα πάρετε αποφάσεις σχετικές με τη βελτίωση της συντροφικής σας ζωής ενώ θα υπάρξουν και περιπτώσεις σχετικές με μια επισημοποίηση ή ακόμα και εγκυμοσύνης. Οι αδέσμευτοι θα έρθετε πιο κοντά με ένα άτομο ξεχωριστό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις αναφορικά με ένα θέμα κατοικίας ή ακίνητης περιουσίας, ενώ θα βελτιωθούν και οι σχέσεις με τους οικείους σας. Αισθηματικά, θα σας απασχολήσει μια ερωτική επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα κάνετε γνωριμίες με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να προωθήσετε ευφάνταστες ιδέες και να διαφημίσετε τη δουλειά σας. Θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις σχετικές με την έκβαση μιας σημαντικής υπόθεσής σας.

ΛΕΩΝ

Θετικές εξελίξεις θα έχετε σχετικά με μια επαγγελματική σας υπόθεση ενώ, νέες πηγές εσόδων θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις σας. Αισθηματικά, θα βιώσετε στιγμές πάθους και έρωτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για ορισμένους από εσάς θα υπάρξουν κάποια ανοίγματα της τύχης που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε νέες επαγγελματικές προοπτικές. Γενικά, θα έχετε εύνοια σχετικά με ταξίδια, μετακινήσεις, σπουδές και επαφές με εξωτερικό.

ΖΥΓΟΣ

Κάποια γεγονότα που θα συμβούν θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από περιττά άγχη και φοβίες και να προχωρήσετε σε μια νέα πραγματικότητα πιο συμβατή με τις ανάγκες και τα θέλω σας. Μια ερωτική φλόγα θα ζωντανέψει ξανά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις σχετικά με τη βελτίωση της αισθηματικής σας ζωής ή την επισημοποίηση μιας σχέσης. Επαγγελματικά, μέσα από κοινωνικά περιβάλλοντα θα έρθετε σε επαφή με σημαντικά άτομα για την εξέλιξη της καριέρας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα μπορέσετε να εστιάσετε σε αλλαγές που θέλετε να κάνετε, κυρίως σε ό,τι αφορά την επαγγελματική πραγματικότητά σας. Θα χρειαστεί να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά καθώς θα παρουσιαστούν σημαντικές ευκαιρίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα έχετε ευχάριστα νέα σχετικά με μια υπόθεσή σας ενώ γενικά εύνοια θα έχετε σε θέματα αναφορικά με νομικές υποθέσεις, υπογραφές συμβολαίων, σπουδές και επαφές με εξωτερικό. Κάτι νέο και ελπιδοφόρο ξεκινάει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε παρελθούσες οικονομικές εκκρεμότητές σας. Κέρδη θα έχετε από την αγοραπωλησία ή οικονομική εκμετάλλευση ενός ακινήτου. Αισθηματικά, αναμένονται στιγμές πάθους καθώς και μια επανασύνδεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα είστε αρκετά δραστήριοι επαγγελματικά και θα εκφράζετε τις απόψεις σας ενώ ορισμένοι θα προχωρήσετε σε μια ενδιαφέρουσα οικονομική συμφωνία. Αισθηματικά, θα γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.Source link