Πρίγκιπας William: Πήγε στον γάμο της πρώην του μετά την επίθεση του Harry

Above Article Content Ad

Ο πρίγκιπας William απόλαυσε μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς μαζί με φίλους του, προσπαθώντας να χαλαρώσει μετά την άνευ προηγουμένου επίθεση του αδελφού του, πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle κατά της βασιλικής οικογένειας.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας πήγε στον γάμο μιας πρώην συντρόφου του και απόλαυσε μια βραδιά με αγαπημένους φίλους, λίγες ημέρες αφού προβλήθηκε το δεύτερο μέρος του ντοκιμαντέρ του αδελφού του στο Netflix, με το οποίο o Harry έδειξε ότι δεν έχει καμία διάθεση συμφιλίωσης με την οικογένειά του, κατηγορώντας τους για ψέματα και bullying.

Ο William φορούσε το μαύρο σμόκιν του και μπήκε διακριτικά από την πίσω είσοδο για να παρακολουθήσει τον γάμο της Rose Farquhar στο Γκλόστερσαιρ. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η Rose είχαν ένα σύντομο ειδύλλιο το 2000, αφού είχαν συναντηθεί στο Beaufort Polo Club στο Γκλόστερσαιρ ενώ ο William είχε τελειώσει τις εξετάσεις του επιπέδου Α στο Ίτον. Μάλιστα, υπάρχει η φήμη ότι ένας αγρότης τους είχε πιάσει να ερωτοτροπούν σ’ ένα χωράφι. Η Rose θεωρείται η πρώτη σοβαρή σχέση του πρίγκιπα, ο οποίος βγήκε με αρκετές γυναίκες στο Πανεπιστήμιο πριν γνωρίσει τη νυν σύζυγό του, Kate Middleton.

Παρά το γεγονός ότι το ειδύλλιό τους τελείωσε, οι δυο τους παρέμειναν καλοί φίλοι και συχνά συναντιούνται σε κοινωνικά γεγονότα, όπως οι γάμοι των κοινών φίλων τους. Μετά τη σχέση της με τον William, η Rose πήγε στη Νέα Υόρκη όπου σπούδασε υποκριτική στο Ινστιτούτο Lee Strasberg.
Είναι τραγουδίστρια και τραγουδοποιός, ενώ εμφανίστηκε στο βρετανικό The Voice, το 2016. Τώρα απασχολείται σε ρόλο επιχειρηματικής ανάπτυξης στο Κάστρο Belvoir της Δούκισσας του Rutland.

Πηγή

Below Article Content Ad

Source link