Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τα πρώτα γενέθλια του γιου της, Tatum! – Άμεση Ενημέρωση

Τα γενέθλιά του είχε πριν από λίγες ημέρες ο γιος της Khloe Kardashian και του Tristan Thomson, Tatum, ο οποίος έγινε ενός έτους και η διάσημη μαμά του, του διοργάνωσε ένα μοναδικό πάρτι –υπερπαραγωγή.

Η Khloe Kardashian μέσα από μια σειρά αναρτήσεων στα social media μοιράστηκε κάποια στιγμιότυπα από το παιδικό πάρτι, ενώ εξέφρασε την αγάπη της για τον γιο που απέκτησε πριν από ένα χρόνο, μέσω παρένθετης μητέρας.

 

«Χρόνια πολλά γλυκό μου γιε! Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Θεός σου δίνει αυτό που χρειάζεσαι και εγώ σε χρειαζόμουν. Ο Θεός ήξερε ότι η καρδιά μου σε χρειαζόταν.

Έχω ανάγκη το γλυκό και πολύτιμο χαμόγελό σου. Χρειαζόμουν το αγγελικό σου πνεύμα. Χρειαζόμουν μια αγάπη που μόνο εσύ θα μπορούσες να μου δώσεις. Χρειαζόμουν τον γιο μου», αναφέρει στην ανάρτησή της η Khloe Kardashian.

 

Το πάρτι του Tatum «ταξίδεψε» τους προσκεκλημένους στο… διάστημα, καθώς αυτό ήταν και το βασικό concept των γενεθλίων, από τον στολισμό στο εξωτερικό και εσωτερικό χώρο του σπιτιού, μέχρι και την εντυπωσιακή τούρτα.

 

 

Source link