«Περισσότερο εξάντληση μου βγήκε τώρα» – Άμεση Ενημέρωση

Η Δανάη Μπάρκα ολοκλήρωσε την διαδικασία κατάψυξης ωαρίων όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στο πλευρό της βρισκόταν ανελλιπώς η μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου η οποία λατρεύει την κόρη της και την στηρίζει σε κάθε της απόφαση.

Η Δανάη Μπάρκα είναι πολύ ενεργή στα social media και θέλησε να απαντήσει στις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων που μεταξύ άλλων την ρωτούσαν πως πήγε η διαδικασία της κατάψυξης ωαρίων.

Έτσι, η παρουσιάστρια του Mega απάντησε πως όλα κύλησαν ομαλά και τις επόμενες ημέρες θα δώσει περισσότερες λεπτομέρειες μέσα από βίντεο που θα ανεβάσει.

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα για την κατάψυξη ωαρίων

«Εμένα όλα πήγαν καλά. Περισσότερο εξάντληση μου βγήκε τώρα που ολοκλήρωσα παρά κατά τη διάρκεια (σε όλα ανάποδη). Έχω βγάλει διάφορα βίντεο για να ανεβάσω γιατί συνειδητοποίησα ότι πολλά κορίτσια δεν γνώριζαν και τη διαδικασία, αλλά έχουν άγχος για το αν θα την κάνουν και άλλα πιστεύουν ότι είναι κάτι πολύ επίπονο. Όλα είναι εύκολα αρκεί να τα θες και να έχεις καλή ψυχολογία» έγραψε η Δανάη Μπάρκα στην απάντησή της.

Source link