«Παρατράγουδο, η ανοησία καταντάει αηδιαστική» – Galaksias Portal News

Ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος παρακολούθησε τις δηλώσεις της Super Κικής για τον Σταύρο Ξαρχάκο, μη μπορώντας να πιστέψει τι ακούει.

Η Super Κική περιέγραψε μέσα από το κανάλι της στο Youtube την αμήχανη στιγμή όταν δούλευε στο σέρβις μαγαζιού, που εμφανιζόταν ο συνθέτης.

«Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος τι κάνει, νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής. Και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια [με τα χέρια του] και λέω “δεν είναι αυτός ας βγω”. Έχω τον νου μου μην βγει κάνα παλικάρι να τραγουδήσει, δεν βλέπω τίποτα, μόνο έναν κύριο να παλεύει με μια μυγοσκοτώστρα λέω “δεν παίζει” και βγαίνω και έχω δύο ποτήρια μοσχάτο που πίνουν όλες και κάνουν μεταξύ τους “ντιν”. Και γυρνάει ο Ξαρχάκος και μου κάνει “Σςςςς”. Έχω μείνει έτσι πόση ώρα, δεν ξέρω και ‘γω πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μα… που κάνει.

Πού να καταλάβω εγώ τι είναι αυτός; Δεν φταίω. Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών. Σιγά τι ακούστηκε ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το “σουτ”. Για ένα 20αρικάκι μου το πες το “σουτ” και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες» είπε η Σούπερ Κική στο κανάλι της στο Youtube.

Με μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Twitter θέλησε να σχολιάσει τα λεγόμενά της, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει την γνωστή Instagrammer.

«Μόλις είδα το βίντεο με όσα είπε ένα γνωστό “παρατράγουδο” για τον τιτανοΤΕΡΑΣΤΙΟ Σταύρο Ξαρχάκο, έναν από τους εναπομείναντες θρυλικούς συνθέτες του Ελληνικού τραγουδιού και ένα “βούλωσε το πια” βγήκε αυθόρμητα από το στόμα μου. Κάποιες φορές η ανοησία καταντάει αηδιαστική» έγραψε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.Source link