ΠΑΓΝΗ: Μόνο με ηλεκτρονικό ραντεβού πλέον οι επισκέψεις στα πρωινά ιατρεία – ΗράκλειοΗράκλειο
Ξεκινούν τα e-Ραντεβού στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ηρακλείου – Δεν θα γίνεται πλέον κράτηση ραντεβού με φυσική παρουσία, ενημερώνει η διοίκηση του ΠΑΓΝΗ – Στα Απογευματινά ιατρεία η υπηρεσία e-Ραντεβού θα ενεργοποιηθεί από Τετάρτη 01-02-2023, και για κρατήσεις που θα αφορούν σε όλα, σχεδόν, τα διαθέσιμα ιατρεία

Aπό την Παρασκευή 09 Δεκεμβρίου και στο εξής, το κλείσιμο των ραντεβού για τα Πρωινά Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου (ΠαΓΝΗ) θα γίνεται διαδικτυακά, μέσα από την ιστοσελίδα του Νοσοκομείου και την υπηρεσία e-Ραντεβού, κάνοντας χρήση των κωδικών Τaxisnet και ΑΜΚΑ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου, η ηλεκτρονική πλατφόρμα για τα ραντεβού τίθεται άμεσα σε λειτουργία, στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειας για τη βελτίωση των παροχών υπηρεσιών υγείας στους πολίτες, κατόπιν αναβάθμισης των πληροφοριακών συστημάτων.

Ακολουθήστε βήμα-βήμα τη διαδικασία:

  • Τα ραντεβού που θα κλείνονται, από τις αρχές κάθε μήνα, θα αφορούν στον τρέχοντα και επόμενο μήνα και θα είναι νέα ραντεβού.
  • Οι επανεξετάσεις, θα κλείνονται από τους ίδιους τους θεράποντες ιατρούς για διάστημα 2 (δύο) χρόνων, ανάλογα με το χρόνο επανεξέτασης που κρίνουν οι ίδιοι.
  • Δυνατότητα για τηλεφωνικές κρατήσεις, στο 2810-542107, θα υπάρχει μόνο στις περιπτώσεις που αφορούν σε ειδικά ιατρεία και μόνο με σχετική παραπομπή από το θεράποντα ιατρό, για τους μήνες Δεκέμβριο και Ιανουάριο.
  • Θα υπάρχουν στο Γραφείο Κίνησης Ασθενών καθώς και στη Γραμματεία Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων, Ψηφιακές Ταμπλέτες, με καθοδήγηση από το αρμόδιο προσωπικό, για όσους δεν μπορούν οι ίδιοι ή βρίσκονται στο Νοσοκομείο.
  • Στα Απογευματινά ιατρεία η υπηρεσία e-Ραντεβού θα ενεργοποιηθεί από Τετάρτη 01-02-2023, και για κρατήσεις που θα αφορούν σε όλα, σχεδόν, τα διαθέσιμα ιατρεία.

Στόχος του νοσοκομείου είναι η αποφυγή ταλαιπωρίας των ασθενών, οι οποίοι μέχρι σήμερα, για να κλείσουν ραντεβού, ταλαιπωρούνται από τις μεγάλες τηλεφωνικές αναμονές, αλλά και από συνωστισμό με φυσική παρουσία.

Τέλος στην ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσοκμείου ενημερώνει πως δεν θα γίνεται πλέον κράτηση ραντεβού με φυσική παρουσία.


Πηγή


[ad_2]
Source link