Πήρε εξιτήριο η μητέρα του Μιχάλη – Η ενημέρωση για τους τραυματίες – Galaksias Portal News

Ύστερα από πλήρη καρδιολογικό έλεγχο χωρίς ευρήματα, η μητέρα του δολοφονηθέντος Μιχάλη Κατσουρή, έλαβε εξιτήριο το απόγευμα της Τετάρτης από τον «Ερυθρό Σταυρό» όπου νοσηλευόταν με σημάδια εμφράγματος όταν πληροφορήθηκε τον θάνατο του γιου της.

Παράλληλα, ο «Ερυθρός Σταυρός» ενημέρωσε με ανακοίνωσή του για την κατάσταση της υγείας των ατόμων που τραυματίστηκαν στα αιματηρά επεισόδια που έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Αναλυτικά:

1) Ημεδαπός υπήκοος, (48 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

2) Ημεδαπός υπήκοος, (47 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, σιτίζεται, είναι περιπατητικός και εκκρεμεί ο επαναληπτικός απεικονιστικός έλεγχος προκειμένου να δοθεί σήμερα εξιτήριο.

3) Ημεδαπός υπήκοος, (26 ετών), νοσηλεύεται στη Νευροχειρουργική Κλινική σε σταθερή κατάσταση, έχει κεφαλαλγία και επεισόδια εμέτων. Συνεχίζεται η παρακολούθηση και η νοσηλεία του.

4) Αλλοδαπός υπήκοος (Κροάτης), (37 ετών), της Α’ Χειρουργική Κλινική, ολοκλήρωσε τον απεικονιστικό και εργαστηριακό έλεγχο και έλαβε ιατρικό εξιτήριο στις 12:30, από το νοσοκομείο.Source link