Πένθος για την κόρη της Ελπίδας, έχασε το μωράκι που περίμενε – Άμεση Ενημέρωση

Ραγίζουν καρδιές με την ανάρτηση της Ήρας Κατσαντώνη, την κόρη της γνωστής τραγουδίστριας, Ελπίδας. Η εγκυμοσύνη της, δεν είχε ευτυχή κατάληξη.

Με μια ασπρόμαυρη φωτογραφία και ένα συνταρακτικό κείμενο, η Ήρα Κατσαντώνη έκανε γνωστό ότι το μωράκι της, δεν τα κατάφερε. Μέσα στη θλίψη της για την εξέλιξη της εγκυμοσύνης της, όμως, στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας.

«21.04.23 η ημερομηνία που δεν θα ξεχάσω ποτέ.. Ήταν μια μέρα που βίωσα την ζωή και τον θάνατο σε μια στιγμή. 8 μήνες γεμάτοι προσδοκίες κατέληξαν σε ένα κενό. Δυστυχώς το αγγελούδι μας δεν τα κατάφερε..

Ο πόνος τεράστιος… όμως η ζωή είναι εδώ και συνεχίζεται κάθε μέρα.. και νιώθω ευγνωμοσύνη για όσο κράτησε αυτή η εμπειρία.. ευγνωμοσύνη που έχω την υγεία μου, ευγνωμοσύνη για την ζωή, ευγνωμοσύνη για τον σύντροφο που έχω δίπλα μου.

Όλα τα άλλα θα τα χτίσουμε πάλι από την αρχή.. και τίποτα δεν θα με κάνει να σταματήσω ποτέ να προσπαθώ!» έγραψε η κόρη της Ελπίδας.

Κάτω από τη συγκλονιστική της ανάρτηση, τα μηνύματα συμπαράστασης ήταν δεκάδες.

 

Ανάμεσα σε εκείνους που έσπευσαν να συμπαρασταθούν στην Ήρα Κατσαντώνη και τον σύντροφό της ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου, η Ζέτα Μακρυπούλια, η Ρούλα Ρέβη, η Έλλη Κοκκίνου, ο Ανδρέας Γεωργίου, η Χριστίνα Κοντοβά και πολλοί ακόμα.

To άρθρο Ήρα Κατσαντώνη: Πένθος για την κόρη της Ελπίδας, έχασε το μωράκι που περίμενε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Source link