Πέθανε στα 25 του ο ηθοποιός της σειράς «Euphoria» – Άμεση Ενημέρωση

Στα 25 του χρόνια έφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός Angus Cloud, γνωστός ευρέως για τον ρόλο του ως Fezco στην σειρά της HBO, «Euphoria».

O Αμερικάνος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι της οικογένειάς του τη Δευτέρα (31/07) στο Όκλαντ της Καλιφόρνια.

Την θλιβερή είδηση που έχει προκαλέσει σοκ στους θαυμαστές του, έκανε γνωστή η οικογένειά του μέσα από ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα μέσω του ΤΜΖ.

«Με βαριά καρδιά έπρεπε να αποχαιρετήσουμε έναν απίστευτο άνθρωπο σήμερα. Ως καλλιτέχνης, φίλος, αδελφός και γιος, ο Angus ήταν ξεχωριστός για όλους μας από πολλές απόψεις. Την περασμένη εβδομάδα έθαψε τον πατέρα του και πάλεψε έντονα με αυτή την απώλεια. Η μόνη παρηγοριά που έχουμε είναι ότι γνωρίζουμε ότι ο Angus έχει επανενωθεί με τον μπαμπά του, ο οποίος ήταν ο καλύτερος φίλος του. Ο Angus ήταν ανοιχτός για τη μάχη του με την ψυχική υγεία και ελπίζουμε ότι ο θάνατός του μπορεί να είναι μια υπενθύμιση για όλους, ότι δεν είναι μόνοι και δεν πρέπει να το πολεμήσουν μόνοι τους. Ελπίζουμε ότι ο κόσμος τον θυμάται για το χιούμορ, το γέλιο και την αγάπη του για όλους. Ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή τη στιγμή, καθώς ακόμη επεξεργαζόμαστε αυτήν την καταστροφική απώλεια», αναφέρεται στην δήλωση της οικογένειας.

Πηγή κοντά στην οικογένεια του Angus Cloud δήλωσε ότι ο ηθοποιός «πάλευε με σοβαρές αυτοκτονικές σκέψεις» μετά τον θάνατο του πατέρα του την περασμένη εβδομάδα.

Η αιτία θανάτου του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή, ωστόσο το TMZ κάνει λόγο για υπερβολική δόση ναρκωτικών.

Source link