Πέθανε ο Terry Hall, τραγουδιστής του συγκροτήματος The Specials

Above Article Content Ad

Ο Τέρι Χολ, ο τραγουδιστής των «The Specials» πέθανε σε ηλικία 63 ετών «μετά από σύντομη ασθένεια». Την ανακοίνωση του θανάτου έκανε ο επίσημος λογαριασμός της μπάντας στο Facebook. 

«Με μεγάλη θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του Τέρι, του αγαπημένου μας φίλου και αδελφού, που ήταν ένας από τους πιο ταλαντούχους τραγουδιστές, συνθέτες και στιχουργούς που έχει παράγει ποτέ αυτή η χώρα», ανέφερε το συγκρότημα στην ανάρτησή του για τον τραγουδιστή. 

«Ο Τέρι ήταν ένας υπέροχος σύζυγος και πατέρας… η μουσική και οι ερμηνείες του αιχμαλώτιζαν την ουσία της ζωής… τη χαρά, τον πόνο, το χιούμορ, τον αγώνα για δικαιοσύνη, αλλά περισσότερο την αγάπη».

Ο Τέρι Χολ γνώρισε μεγάλη επιτυχία με επιτυχίες όπως τα «Ghost Town», «Gangsters» και «Too Much Too Young». Το 1981 άφησε τους Τhe Specials για να δημιουργήσει τους Fun Boy Three με τους Νέβιλ Στέιπλ και Λίνβαλ Γκόλντινγκ.

Η ζωή του δεν ήταν εύκολη αφού στα 12 του απήχθη από ένα κύκλωμα παιδόφιλων στη Γαλλία και για τέσσερις ημέρες έζησε τραγικές στιγμές. Ο Χολ εμφάνιζε συμπτώματα μανιοκατάθλιψης επί πολλά χρόνια και η διαφυγή του ήταν οι καταχρήσεις. Τελικά κατάφερε και αντιμετώπισε με θεραπεία την ασθένειά του.

Με τους The Specials επανενώθηκαν για μια σειρά από εμφανίσεις και άλμπουμ το 2008.

To άρθρο Πέθανε ο Terry Hall, τραγουδιστής του συγκροτήματος The Specials δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Πηγή

Article inline ad #5

Below Article Content AdSource link