Πάτρα: Εντοπίστηκε παιδί να κοιμάται μόνο του στη μέση του δρόμου -Ποια είναι η ιστορία του

Ένα μικρό παιδί βρέθηκε να κοιμάται μόνο του έξω από θέατρο στην Πάτρα, τα ξημερώματα της Δευτέρας, έκανε γνωστό το «Χαμόγελο του Παιδιού» με ανακοίνωσή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πιο συγκεκριμένα, το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε από περαστικό που βρήκε το παιδί στα μάρμαρα του θεάτρου «Απόλλων» στην Πάτρα και άμεσα τους ενημέρωσε. «Ένα παιδί ακόμη στα αζήτητα», σχολιάζει το «Χαμόγελο» και ενημερώνει πως «η μητέρα του είναι στη φυλακή και ο πατέρας του που δεν τον έχει αναγνωρίσει, είναι πλανόδιος μουσικός συνήθως υπό την επήρεια αλκοόλ».

Διαβάστε την ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»:

«ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ

Στις 5:30 τα ξημερώματα απο την Πατρα, λάβαμε κλήση από πολίτη ότι ένα παιδί κοιμόταν έξω από το θέατρο ΑΠΟΛΛΩΝ κάτω στο μάρμαρο και δεν ήταν κάποιος ενήλικος μαζί του. Ενημερώσαμε άμεση δράση και το παιδι μεταφέρθηκε στο 2ο Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

Ζητήθηκε η συνδρομή μας με όχημα και συνοδεία του Συλλόγου για τη μεταφορά του παιδιού προς το νοσοκομείο κατόπιν προφορικής εισαγγελικής εντολής.

Άμεσα έγινε η μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο. Εκεί έκανε μπάνιο, φόρεσε ζεστά ρούχα, έφαγε και ξάπλωσε. Ο Φ…. έδειχνε πολύ χαρούμενος που του φορέσαμε κάλτσες (τόσο που ζήτησε να του βγάλουμε φωτογραφία ενώ φοράει κάλτσες), που έκανε μπάνιο με ζεστό νερό και ζήτησε να τον σκεπάσουμε με κουβέρτα και να τον τυλίξουμε ζεστά καθώς συνέχεια κρύωνε!

Από τη διερεύνηση στα αρχεία μας βρέθηκαν καταγγελίες, ενημέρωση σε εισαγγελία και κλήσεις σε άμεση δράση.

Από την Αστυνομία μας είπαν ότι η μητέρα του είναι στη φυλακή και ο πατέρας του που δεν τον έχει αναγνωρίσει, είναι πλανόδιος μουσικός συνήθως υπό την επήρεια αλκοόλ. Υπάρχει μία θεία που και αυτή έχει απασχολήσει τις αρχές.

Στο παιδί κοντά στο νοσοκομείο βρίσκονται άνθρωποι του Συλλόγου».

Πηγή: iefimerida.gr 

ΠηγήSource link