Ο Harry Styles δεν παρευρέθηκε στο Met Gala γιατί ήταν καλεσμένες η πρώην και η νυν του

Αισθητή ήταν η απουσία του Harry Styles από το Met Gala αν και έχει αποκαλυφθεί ότι έλαβε πρόσκληση!

Ωστόσο, υποστηρίζεται ότι αρνήθηκε ευγενικά να παρευρεθεί στο λαμπερό event, αφού έμαθε ότι θα ήταν παρούσες η Olivia Wilde και η Emily Ratajkowski, δηλαδή η πρώην και η νυν του τραγουδιστή.

Φίλος του 29χρονου Harry Styles δήλωσε στο DailyMail.com, ότι ο διάσημος Βρετανός τραγουδιστής «απέφυγε» το Met Gala «σαν τη βουβωνική πανώλη», εφόσον δεν ήθελε να εμπλακεί σε μια «αμήχανη συνάντηση» ανάμεσα σε πρώην και νυν.

«Ο Harry Styles προσκλήθηκε στο Met Gala, αλλά γνωρίζοντας ότι θα πήγαιναν σίγουρα και οι δύο, το απέφυγε σαν να ήταν η βουβωνική πανώλη», δήλωσε η πηγή.

Ο τραγουδιστής και ηθοποιός χώρισε μετά από έναν χρόνο σχέσης τον Νοέμβριο το 2022 με την Olivia Wilde. Ενώ, στα τέλη του Μαρτίου ο Styles φωτογραφήθηκε να ανταλλάσσει φιλιά με τη Ratajkowski στο Τόκιο.

Ο pop-star πάντως, έχει σίγουρα καλές σχέσεις με την Anna Wintour, την διοργανώτρια της εκδήλωσης μόδας, καθώς ήταν ο πρώτος άνδρας που έκανε ποτέ εξώφυλλο μόνος του στην αμερικανική Vogue, στην οποία είναι αρχισυντάκτρια.

Επομένως, είναι σχεδόν σίγουρο ότι εφόσον ο ίδιος το επιθυμούσε θα έπαιρνε εύκολα μια πρόσκληση στο φετινό Met Gala.

Πέρα από αυτό, ο super-star δεν είναι άγνωστος στον κόσμο της μόδας, καθώς όχι μόνο προκαλεί αντιδράσεις με το ντύσιμό του, αλλά και έχει πολύ καλές σχέσεις με γνωστούς οίκους μόδας και σχεδιαστές, με πιο αξιοσημείωτη τη φιλία και συνεργασία του με τον Alessandro Michele, που ήταν μέχρι πρόσφατα δημιουργικός διευθυντής της Gucci.Source link