Ο Andrew Lambrou απαντά για το 4αρι της Ελλάδας στην Κύπρο – Άμεση Ενημέρωση

Στην 12η θέση βρέθηκε η Κύπρος με τον Andrew Lambrou στη Eurovision 2023, η οποία τα ξημερώματα της Κυριακής έριξε αυλαία στο Λίβερπουλ με τη μεγάλη νικήτρια τη Loreen από τη Σουηδία.

Ο Andrew Lambrou, λίγες ώρες μετά από την ολοκλήρωση του μουσικού διαγωνισμού μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και μεταξύ άλλων, μίλησε για την εμπειρία του στην Eurovision, αλλά και για το 4αρι της Ελλάδας στην Κύπρο που έχει προκαλέσει έντονο σχολιασμό.

«Είμαι τόσο συγκινημένος, προσπαθώ να βρω λόγια αυτή τη στιγμή αλλά θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους όσους με στήριξαν. Του ανθρώπους της Κύπρου, τους ανθρώπους της Ελλάδας, της Αυστραλίας, σε όλον τον κόσμο. Είναι υπέροχο να βρίσκεσαι εδώ, το αγαπώ είμαι πολύ ευγνώμων που βρίσκομαι εδώ», είπε αρχικά ο Andrew Lambrou.

Σχετικά με το 4άρι της Ελλάδας στην Κύπρο, ο Andrew Lambrou ανέφερε: «Είμαι ευγνώμων για οποιονδήποτε βαθμό εδώ και θέλω να πω στους Έλληνες και στους Αυστραλούς νιώθω την αγάπη και την υποστήριξή σας και για εμένα αυτό είναι τα πάντα. Σας αγαπώ τόσο πολύ και σας το ανταποδίδω».Source link