Ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη κατεβαίνει υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές – Galaksias Portal News

Ο Λευτέρης Σουλτάτος, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο σύζυγος της Βάσως Λασκαράκη κατεβαίνει στο Ηράκλειο της Κρήτης από όπου και κατάγεται, με την υποψήφια Δήμαρχο Μαρία Καναβάκη.

«Ήρθε η ώρα που να σας πω την αλήθεια δεν περίμενα ποτέ ότι θα έρθει! Να ζητήσω την ψήφο των συνανθρώπων μου και συντοπιτών μου. Παρά ταύτα αφού έπεισε εμένα η Μαρία Καναβάκη πιστεύω μπορεί να κάνει πολλά για τον τόπο που γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω εγώ και τα παιδιά μου. Για το Ηράκλειο που όλοι αγαπάμε και μας φαίνεται το πιο όμορφο μέρος στη γη κι ας μην είναι. Πιστεύω όμως, ότι μπορούμε να το κάνουμε όλο και καλύτερο! Για αυτό κι αποφάσισα δίπλα στην Μαρία να προσπαθήσω κι εγώ να βοηθήσω όπως μπορώ! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους από όποια παράταξη κι αν προέρχονται. Μακάρι για το καλό όλων μας να βγουν οι καλύτεροι αυτοί που πραγματικά θέλουν να βοηθήσουν και που θα δουλέψουν για τον τόπο μας. Το Ηράκλειο είναι πάνω απο όλα !!!! Πάνω από κόμματα και προσωπικές μικρότητες!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Λευτέρης Σουλτάτος.

Η ανάρτηση του Λευτέρη Σουλτάτου

Source link