Ο Στέλιος Χανταμπάκης αποκάλυψε εάν είπε στον Βασάλο ότι η Σταυρούλα είναι ερωτευμένη μαζί του

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό μας» παραχώρησε ο Στέλιος Χανταμπάκης μετά την οικιοθελή του αποχώρηση του από το Survivor All Star.

Ο Στέλιος Χανταμπάκης μίλησε για την συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης ενώ αναφέρθηκε και στην φημολογούμενη σχέση του Κωνσταντίνου Βασάλου με την Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Παράλληλα, ο Στέλιος Χανταμπάκης ρωτήθηκε για το αν ήταν εκείνος που αποκάλυψε ότι η Σταυρούλα είναι ερωτευμένη με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Γενικότερα αυτό έχει ξεκινήσει από όταν βγήκε η Μελίνα. Οι εντάσεις ξεκίνησαν όταν η Μελίνα κάτι ανέφερε ότι τους είδε μαζί να έρχονται από την τουαλέτα και θυμάμαι ότι λέγανε είπα στο Q μου αυτά, τις συνεντεύξεις δηλαδή.

Από τότε είχε αρχίσει να αιωρούνται διάφορα πράγματα. Εγώ έχω να πω ότι μου φαίνεται πολύ αστείο να συζητάω αυτά.

Ήταν μια ανοιχτή συζήτηση πώς να μαζευτεί όλο αυτό γιατί δεν άρεσε στον Κωνσταντίνο. Εγώ δεν έχω δει κάτι με τα μάτια μου, οπότε με αυτό που είχε πει η Μελίνα είχε αισθανθεί λίγο άβολα, ο Τάκης τον είχε πειράξει, τον είχε πει Δον Ζουάν που αλλάζει τις γυναίκες. Γενικότερα υπήρχε μια εβδομάδα αυτού του προβληματισμού για να λυθεί αυτή η παρεξήγηση», είπε χαρακτηριστικά ο Στέλιος Χανταμπάκης.

 

 Source link