Ο Σπύρος Φωκάς δίνει μάχη στην Εντατική με σοβαρή λοίμωξη στη χολή

Δύσκολες ώρες για τον Σπύρο Φωκά, που νοσηλεύεται στην Εντατική ιδιωτικής κλινικής της Αθήνας. Ο σπουδαίος ηθοποιός θα υποβληθεί και σε χειρουργείο.

Τη νέα δύσκολη μάχη που δίνει ο Σπύρος Φωκάς αποκαλύπτει σήμερα (03.08.2023) η εφημερίδα Espresso. Ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται με πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή και θα μπει στο χειρουργείο.

«Σήκω, παλικάρι μου» λέει συνεχώς με δάκρυα στα μάτια η πολυαγαπημένη του σύζυγος Λίλιαν, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Αυτή τη φορά οι γιατροί διαπίστωσαν πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή, και σύμφωνα με την Espresso, ο Σπύρος Φωκάς μπαίνει στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί το σοβαρό πρόβλημα, πρωτού επεκταθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα.

Όπως γράφει η εφημερίδα, η κατάσταση του ηθοποιού είναι τόσο δύσκολη, που εσπευσμένα ήρθε χθες το απόγευμα από το Λος Άντζελες η κόρη του Κωνσταντίνα προκειμένου να είναι δίπλα του.

Όλα άρχισαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές στο Λουτράκι πριν από δύο εβδομάδες, όταν ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του Λίλιαν, βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν απειλητικά στο σπίτι τους στο Καλαμάκι Κορινθίας, αποφάσισαν να ειδοποιήσουν το ασθενοφόρο για να τους μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Λόγω των αναθυμιάσεων ο ηθοποιός αναγκάστηκε να μείνει αρκετές μέρες με οξυγόνο, καθώς η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣSource link