Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση – Άμεση Ενημέρωση

Άλλο ένα επεισόδιο του Survivor All Star προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ. Σε αυτό οι δύο ομάδες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στον στίβο μάχης προκειμένου να κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Αυτή την εβδομάδα θα υπάρχουν μόνο δύο αγωνίσματα ασυλίας από τα οποία και θα προκύψουν τουλάχιστον τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

«Έχω να σας κάνω κάποιες σημαντικές ανακοινώσεις που έχουν να κάνουν με τους αγώνες ασυλίας αυτής της εβδομάδας. Αυτή την εβδομάδα θα παίξουμε δύο αγώνες ασυλίας. Σήμερα παίζουμε κανονικά τον πρώτο αγώνα ασυλίας και θα ακολουθήσει φυσικά το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας όπου εκεί θα βγει ένας υποψήφιος. Αύριο όμως έρχεται ο πιο σημαντικός αγώνας ασυλίας, ο δεύτερος και τελευταίος για αυτή την εβδομάδα. Ανεξάρτητα τι θα κάνετε σήμερα, είτε κερδίσετε είτε χάσετε, αύριο θα αναδειχθούν άλλοι δύο υποψήφιοι από την ομάδα που θα χάσει. Αυτό σημαίνει ότι θα έχουμε τουλάχιστον τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα και κάποιος από αυτούς θα αποχωρήσει» σημείωσε χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, ο παρουσιαστής του Survivor All Star.

Τελικά νικητές αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι και έτσι οι Μπλε έπρεπε να υποδείξουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση από την ομάδα τους. Μετά το τέλος του αγώνα και τη νίκη της Κόκκινης ομάδας, όλοι οι παίκτες βρέθηκαν στο συμβούλιο και οι μπλε κλήθηκαν να αναδείξουν έναν υποψήφιο για αποχώρηση.

Αφού ο Γιώργος Λιανός καταμέτρησε τις ψήφους, ανακοίνωσε πως ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την υποψηφιότητα του Σπύρου Μαρτίκα:

«23η φορά! Δεν ξέρω, θεωρώ ότι είναι ευχή αυτό το πράγμα. Δηλαδή δύο φορές να παλεύουν συμπαίκτες μου να με αποβάλουν από το παιχνίδι και ο κόσμος να επιμένει να παραμείνω στο παιχνίδι. Είναι μοναδικό αυτό που νιώθω. Πραγματικά δεν ξέρω αν το έχει νιώσει τόσο δυνατά κάποιος άλλος παίκτης στην ιστορία του Survivor» υπογράμμισε ο φαρμακοποιός και παίκτης των Μπλε το βράδυ της Κυριακής.

 Source link