Ο πρίγκιπας Λούις έκλεψε πάλι την παράσταση με τα καμώματά του – Τα ζαχαρωτά και η βόλτα με JCB

Μετά την στέψη του παππού του, κατά την οποία οι φωτογράφοι δε σταμάτησαν να τον βγάζουν φωτογραφίες, ο πρίγκιπας Λούις επανήλθε δριμύτερος σήμερα, αυτή τη φορά σε ένα εθελοντικό event που πήγε μαζί με τους γονείς του και τα αδέρφια του.

Στόχος ήταν να βοηθήσει στην ανακαίνιση μιας προσκοπικής καλύβας. Ωστόσο, με τον μικρό Λούις μπροστά στις κάμερες, κανείς δεν ασχολήθηκε ιδιαίτερα με την καλύβα…

Μεταξύ άλλων, ο σκανδαλιάρης πρίγκιπας απαθανατίστηκε να… «οδηγεί» JCB μαζί με τον πατέρα του, να φτυαρίζει χώμα αλλά το «φόρτε» του ήταν τα marshmallows, οι ζαχαρωτές λιχουδιές που έπρεπε να κάψει στη φωτιά και να απολαύσει.

Φυσικά, μόλις ο μικρός Λούις δοκίμασε το πρώτο ζαχαρωτό, δεν ήταν τόσο… υπομονετικός για πολλά πολλά και μάταια η μαμά του, προσπαθούσε να του δείξει πώς τρώγεται…

Μέσα σε λίγη ώρα, τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά πρακτορεία, είχαν πλημμυρίσει με στιγμιότυπα από τον μικρό Λούις και τα καινούρια του καμώματα.

ΦΩΤΟ REUTERS

Όπως κάθε 5χρονο παιδί, ο πρίγκιπας Λούις είναι γεμάτος ενέργεια και ενθουσιασμό και δε μπορεί να το κρύψει.

Όσο για τους γονείς του και τα αδέρφια του, έδειχναν να αντιμετωπίζουν με χαμόγελα, τις νέες του περιπέτειες…

To άρθρο Ο πρίγκιπας Λούις έκλεψε πάλι την παράσταση με τα καμώματά του – Τα ζαχαρωτά και η βόλτα με JCB δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Source link