«Ο Ξαρχάκος με έκανε ρεζίλι των σκυλιών» – Έξαλλος ο Τριαντάφυλλος με τη youtuber – Galaksias Portal News

Η Super Κική μέσα από το κανάλι της στο Youtube μίλησε για τη στιγμή που είδε επί σκηνής τον σπουδαίο συνθέτη, Σταύρο Ξαρχάκο, τον οποίο μέχρι πρότινος δεν γνώριζε.

«Εγώ ούτε και ήξερα τι είναι ο Ξαρχάκος, τι κάνει, νόμιζα ότι ήταν τραγουδιστής. Και βλέπω έναν που κάνει κάτι τέτοια (με τα χέρια του) και λέω “δεν είναι αυτός ας βγω”» είπε αρχικά η Super Κική.

«Έχω τον νου μου μην βγει κάνα παλικάρι να τραγουδήσει, δεν βλέπω τίποτα, μόνο έναν κύριο να παλεύει με μια μυγοσκοτώστρα λέω “δεν παίζει” και βγαίνω και έχω δύο ποτήρια μοσχάτο που πίνουν όλες και κάνουν μεταξύ τους “ντιν”. Και γυρνάει ο Ξαρχάκος και μου κάνει “Σςςςς”. Έχω μείνει έτσι πόση ώρα, δεν ξέρω και εγώ πόση, έχω πάθει τρεις αγκυλώσεις μέχρι να περιμένω να τελειώσει η μα… που κάνει. Πού να καταλάβω εγώ τι είναι αυτός; Δεν φταίω. Με έκανε ρεζίλι των σκυλιών. Σιγά τι ακούστηκε ρε παλικαρά Ξαρχάκο; Τι θέλεις τώρα; Τώρα έλα να μου το πεις το “σουτ”. Για ένα 20αρικάκι μου το πες το “σουτ” και εσύ έπαιρνες 5 χιλιάρικα για να σκοτώνεις μύγες» είπε η influencer στο κανάλι της στο youtube.

Τις συγκεκριμένες δηλώσεις πρόβαλλε και η πρωινή εκπομπή Καλοκαίρι Yes με τη Φελίσια Τσαλαπάτη να δηλώνει φίλη με τη Super Κική και την Μαριάντα Πιερίδη να αναφέρει πως αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο εκφράζεται η γνωστή youtuber.

Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος

Ξέσπασε ο Τριαντάφυλλος και τα έβαλε με την ομάδα του: «Με τα σχόλια που κάνετε, εκτός του Φοίβου Παπαδάκη, είναι σαν να λέτε ότι είστε φίλοι με την Κική, ενώ ξέρετε τώρα ότι είναι λάθος η Super Κική. Και εμένα φίλη μου είναι, μια χαρά την συμπαθώ, αλλά… είσαι λάθος Κική μου, είσαι λάθος κορίτσι μου γλυκό. Όχι, “ποιος είναι ο Ξαρχάκος;” Ο μεγαλύτερος συνθέτης εν ζωή που έχουμε και λες τώρα εσύ: “ποιος είσαι κύριέ μου;” Μην πω καμιά λέξη τώρα. Μυγοσκοτώστρα τώρα ο Ξαρχάκος; Μαριάντα μου, δεν μου τα λες καλά», ανέφερε ο τραγουδιστής.

Η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε: «Εγώ κι εσύ δεν θα δικαιολογούμασταν, αλλά από την Κική… αυτή είναι η δουλειά της, αυτός είναι τρόπος που εκφράζεται».Source link