Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είναι αγαπητός στις γυναίκες, τον βλέπουν σαν ιππότη της εποχής – Άμεση Ενημέρωση

Η Ιλάειρα Ζήση μίλησε για την γνωριμία της με τον σύζυγό της, Μαυρίκιο Μαυρικίου, την εγκυμοσύνη της που δεν ολοκληρώθηκε, και για το εάν δέχεται τηλεοπτικές προτάσεις.

«Ο ψυχολόγος μου ήταν ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο μίλησα για τον Μαυρίκιο. Όταν τον γνώρισα στους γονείς μου, παραξενευτήκαν γιατί ήταν ξαφνικό.

Φλερτάρουν τον Μαυρίκιο μπροστά μου. Είναι αγαπητός στις γυναίκες γιατί τον βλέπουν σαν ιππότη της εποχής. Έχει τύχει να φτάσουμε κοντά στον χωρισμό με τον Μαυρίκιο. Δεν είναι όλα παραμυθένια στη σχέση μας», είπε αρχικά η Ιλάειρα Ζήση.

Σχετικά με την απώλεια του παιδιού της αποκάλυψε πως, «μέσα σε πολύ μικρό διάστημα αρραβωνιαστήκαμε, παντρευτήκαμε, ήρθε ένα παιδάκι το οποίο «έφυγε». Δεν ήταν εύκολο για εμένα να διαχειριστώ την «απώλεια» του παιδιού, φοβάμαι να μην ξανασυμβεί.

Ο Μαυρίκιος ήταν δίπλα μου, είχα πάρα πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη».

Για τον γάμο της δήλωσε πως, «οι γονείς του Μαυρικίου ήθελαν έναν ανοιχτό γάμο. Τον γάμο μου, τον είχα φανταστεί σε ένα εκκλησάκι με τον άντρα μου, ίσως και χωρίς τους γονείς μας.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Ιλάειρα Ζήση: «Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είναι αγαπητός στις γυναίκες – Τον βλέπουν σαν ιππότη της εποχής»”,”description”:”Η Ιλάειρα Ζήση μίλησε για την γνωριμία της με τον Μαυρίκιο Μαυρικίου, την εγκυμοσύνη της που δεν ολοκληρώθηκε, και για το εάν δέχεται τηλεοπτικές προτάσεις.”,”thumbnailUrl”:”https://i4thumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMy8wNS8wOS8wNy80NV8xOF82NDU5ZmEwZTIzNDM4LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT3M49S”,”uploadDate”:”2023-05-09T07:46:21.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cshkg9pj4cs1″,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Κάποια σχόλια για την σχέση μας με τον Μαυρίκιο με πλήγωναν, τώρα ανήκουν στο παρελθόν», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης η Ιλάειρα Ζήση.

 

 

To άρθρο Ιλάειρα Ζήση: Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είναι αγαπητός στις γυναίκες, τον βλέπουν σαν ιππότη της εποχής δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Source link