Ο Λαρς Ούρλιχ των Metallica υπογράφει τον πρόλογο σε νέα έκδοση του «Screwjack»

Η συλλογή διηγημάτων «Screwjack» του Χάντερ Σ. Τόμσον τυπώθηκε πρώτη φορά το 1991. Τώρα, επανακυκλοφορεί και τον πρόλογο έχει γράψει ο ντράμερ των Metallica, Λαρς Ούρλιχ.

Και φυσικά, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του. Βασικά, τον υπέμετρο ενθουσιασμό του, όπως έγραψε ο Λαρς Ούρλιχ στο Instagram. Ο ντράμερ των Metallica έγραψε ότι είναι «παραπάνω από ενθουσιασμένος», που είχε την ευκαιρία να γράψει «μια εισαγωγή για την τελευταία έκδοση της συλλογής διηγημάτων του Χάντερ Σ. Τόμσον, Screwjack».

«Διαβάζοντας αυτές τις ιστορίες θυμήθηκα πόσο θησαυρός – και εκπληκτικά – συνεχίζουν να είναι τα αθάνατα λόγια του Χάντερ Σ. Τόμσον».

Ο θρύλος της metal πρόσθεσε: «Ευχαριστώ τον @simonandschuster που με ενθάρρυνε να γράψω γι’ αυτό. Ρίξτε μια ματιά αν σας αρέσουν τα άγρια και ενοχλητικά πράγματα».

Το Screwjack κυκλοφόρησε αρχικά σε περιορισμένη έκδοση 326 αντιγράφων και στη συνέχεια αναδημοσιεύτηκε από τον εκδοτικό οίκο Simon & Schuster το 2000. Η νέα έκδοση, με την εισαγωγή του Ούρλιχ, είναι διαθέσιμη μέσω Amazon.

Ο Τόμσον, πιο γνωστός για την ίδρυση του δημοσιογραφικού κινήματος gonzo και για το βιβλίο του «Fear and Loathing in Las Vegas» του 1972 πέθανε σε ηλικία 67 ετών από αυτοτραυματισμό από όπλο το 2005.

To άρθρο Ο Λαρς Ούρλιχ των Metallica υπογράφει τον πρόλογο σε νέα έκδοση του «Screwjack» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Source link