Ο Κίμωνας θα έχει έναν φρικτό θάνατο μπροστά στον πατέρα του – Galaksias.gr

Ο Πασχάλης Τσαρούχας βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και μίλησε φυσικά για την πετυχημένη σειρά του Mega, «Η Γη της Ελιάς» στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η Ελένη Μενεγάκη, λίγο πριν την επιστροφή της σειράς, την Κυριακή 15 Ιανουαρίου στις 21.00, ρώτησε τον ηθοποιό Πασχάλη Τσαρούχα, εάν ο «Στάθης» θα κάνει πρόταση γάμου στην «Ιουλία».

Ο Πασχάλης Τσαρούχας αποκάλυψε πως ο χαρακτήρας που υποδύεται στη σειρά είναι λίγο «άτσαλος και μπουνταλάς» αλλά αγαπάει. «Εάν θυμάμαι καλά δεν γονάτισε, αλλά έδωσε δαχτυλίδι και το πήρε», σημείωσε αναφερόμενος στην αντίστοιχη σκηνή.

Οι αποκαλύψεις δεν σταμάτησαν όμως, καθώς ο ηθοποιός είπε πως θα υπάρξει και 3η σεζόν της σειράς. «Ξέροντας τη Βάνα (Δημητρίου) όλο και κάποια αναποδιά θα φέρει, τώρα τι θα είναι αυτό δεν το ξέρω. Πάντως δεν θα είναι εύκολο» είπε σχετικά με την πορεία της σχέσης «Στάθη» και «Ιουλίας».

Μιλώντας για τον ίδιο, δηλώνει όπως και παλαιότερα ως έφηβος, ντροπαλός. Εξηγεί πως η στάση του είναι μία άμυνα και πως ορισμένα πράγματα «τα έχει μάθει πλέον».

Ερωτώμενος για το τι πιστεύει πως είναι αυτό που έχει καθηλώσει το κοινό στη σειρά απαντά: «Δεν υπάρχει μυστικό, δεν υπάρχει κάτι το χειροπιαστό για να πει κανείς αυτή είναι η συνταγή και το κάνω.

{“@context”:”http://schema.org”,”@type”:”VideoObject”,”name”:”Πασχάλης Τσαρούχας: Τα spoiler που έδωσε για τη «Γη της Ελιάς»”,”description”:”Ο αγαπημένος ηθοποιός ήταν ο σημερινός καλεσμένος της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για τις εξελίξεις στη σειρά του Mega «Η Γη της Ελιάς».”,”thumbnailUrl”:”https://isthumbs.glomex.com/dC1jNWN5MW53cGJ5bnQvMjAyMy8wMS8xMC8xMy80MF8wMl82M2JkNmFiMmQxNmI0LmpwZw==/profile:player-960×540″,”duration”:”PT29M12S”,”uploadDate”:”2023-01-10T13:46:36.000Z”,”embedUrl”:”https://player.glomex.com/integration/1/iframe-player.html?integrationId=eexbs14jwkobpkx&playlistId=v-cpoisr8mozqh”,”provider”:{“@type”:”Organization”,”name”:”glomex GmbH”,”logo”:{“@type”:”ImageObject”,”url”:”https://player.glomex.com/logo_v@2x.png”,”width”:136,”height”:146}}}

Είναι η Βάνα, ο Αντρέας και ο Κούλης και έχουν φτιάξει μία ομάδα η οποία δουλεύει πάνω στις παραγωγές τους… ξέρεις πως όταν δουλέψεις με αυτούς θα κάνεις κάτι που θα έχει επιτυχία».

Στην ερώτηση για το τι θα απογίνει ο «Κίμωνας» αποκαλύπτει πως θα έχει έναν φρικτό θάνατο και μάλιστα μπροστά στον πατέρα του. «Και από ‘κει κι έπειτα θα ανοίξουν οι ασκοί του Αιόλου για πολλούς χαρακτήρες στη σειρά» σημείωσε ο Πασχάλης Τσαρούχας.

To άρθρο Πασχάλης Τσαρούχας – Γη της Ελιάς: Ο Κίμωνας θα έχει έναν φρικτό θάνατο μπροστά στον πατέρα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Source link