Ο Γιώργος Μαρίνος μένει στη Γλυφάδα, τον φροντίζουν, δεν έχει οικονομικό πρόβλημα – Άμεση Ενημέρωση

«Μου είπε “θα ήθελα να μην ξαναμιλήσω σε κανέναν”» αποκάλυψε η Άννα Φόνσου για τον Γιώργο Μαρίνο.

Το που βρίσκεται ο Γιώργος Μαρίνος και ποια είναι η κατάσταση της υγείας του επανέρχεται στην επικαιρότητα μετά την επίθεση που εξαπέλυσε ο Τάκης Σαγιώρ στην Άννα Φόνσου. Η δεύτερη εμφανίστηκε σήμερα (02.05.2023) στο «Πρωϊνό» και απάντησε.

«Ο Γιώργος Μαρίνος μένει στη Γλυφάδα με μια κοπέλα που τον φροντίζει, όλα αυτά τα έχει κανονίσει ο Βασίλης. Είναι καλά και δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα», είπε μεταξύ άλλων η Άννα Φόνσου, που αποκάλυψε κι ένα περιστατικό όταν την φώναξαν γιατί ο γνωστός περφόρμερ είχε πρόβλημα υγείας και εκείνη με μια φίλη της τον πήραν στο νοσοκομείο.

Με αφορμή τα όσα είπε για εκείνη ο Τάκης Σαγιώρ, πως εκείνη ήταν που πλησίασε τον Γιώργ Μαρίνο, η Άννα Φόνσου είπε τα πράγματα από τη δική της πλευρά.

«Καταρχήν, τον κ. Σαγιώρ δεν τον ξέρω, δεν έχουμε μιλήσει ποτέ. Ξέρω ότι έχει ένα τυροπιτάδικο κοντά στο Σπίτι του Ηθοποιού και πηγαίνουμε και παίρνουμε τυρόπιτες. Μου είχαν πει, όταν πήραμε τυρόπιτες, ότι “αυτές είναι του κ. Σαγιώρ” και είναι και πολύ καλές τυρόπιτες. Δεν ξέρω γιατί έχει τέτοιο μίσος μαζί μου», είπε αρχικά η Άννα Φόνσου.

«Μία φορά με κάλεσε μία γιατρός από τη Νέα Μάκρη και μου λέει “είναι εδώ ο κ. Γιώργος Μαρίνος σε άθλια κατάσταση, είναι χάλια. Δεν πάτε σπίτι του να δείτε αν μένει μόνος του;”. Πήγαμε, φωνάζαμε, δεν άνοιγε. Ήρθε η αστυνομία, ανοίγουμε, φωνάζουμε κ. Μαρίνο, λέει “ποιος είναι;” και γάβγιζαν πολλά σκυλιά…

Τον πήραμε, τον πήγαμε στον Ευαγγελισμό, τον κοιτάνε και τον έβαλαν στην Εντατική. Πάω κάνω πρεμιέρα στο θέατρο, επιστρέφω στο νοσοκομείο και μου λένε ότι ο Γιώργος Μαρίνος έχει αναστατώσει τους πάντες γιατί έχει ιδιωτική ασφάλεια και θέλει να τον πάνε κάπου με την ασφάλειά του.

Τον πήγαμε στο Υγεία και το πρωί έβαλε μπαλονάκι. Ρώτησα τον Γιώργο Μαρίνο να μου πει ποιοι είναι φίλοι του. Έρχεται κάποιος Βασίλης, ο οποίος ήταν επιστάτης του. Παίρνω όλους τους φίλους του, κανένας δεν ήρθε εκτός από την Κάτια Δανδουλάκη.

Με ειδοποιεί η ασφάλεια ότι “ο Γιώργος Μαρίνος έχει να μας πληρώσει πολύ καιρό και θέλουμε 27.000 ευρώ”. Δίνω εγώ τις 27.000, γίνεται καλύτερα, μου επέστρεψε τα χρήματα και του λέω τώρα “πού να σας πάμε;”. Λέει δεν έχω πού να πάω… και τον πήγαμε στο Σπίτι του Ηθοποιού. Δεν ήθελε να βλέπει κανέναν φίλο του, μόνο εμένα», αποκάλυψε η Άννα Φόνσου.

«Αφού πέρασε ένας μήνας του είπα ότι πρέπει να φύγει διότι κάποιος που έχει λεφτά δεν επιτρέπεται να μένει στο ίδρυμα. Μου είπε “θέλω να δω αν μπορώ να πάω στης κ. Λάτση που έχει κάνει ένα ίδρυμα στον Γέρακα”. Σε 5-6 μέρες μου λέει “έκλεισα”, έρχεται ο Σταμάτης Φασουλής, τον παίρνει, πάει εκεί και με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει “Άννα εδώ είναι καταπληκτικά, να έρθεις να με δεις“. Παίρνω την άλλη μέρα και μου λένε ήρθε ο κ. Βασίλης και τον πήρε, μια μέρα κάθισε εκεί.

Μιλήσαμε αργότερα και μου είπε “Άννα μου εδώ ο Βασίλης είναι αδελφός, και η γυναίκα και τα παιδιά, θα ήθελα όμως να μην ξαναμιλήσω σε κανέναν” και δεν τον ξαναείδα.

Ο Γιώργος Μαρίνος μένει στην Γλυφάδα με μια κοπέλα που τον φροντίζει, όλα αυτά τα έχει κανονίσει ο Βασίλης. Είναι καλά και δεν έχει κανένα οικονομικό πρόβλημα. Ο Βασίλης και η γυναίκα του τον φροντίζουν πάρα πολύ», κατέληξε η Άννα Φόνσου.

Νωρίτερα, στην ίδια εκπομπή, ο Τάκης Σαγιώρ είχε επιτεθεί στην Άννα Φόνσου, λέγοντας πως δεν ήταν ποτέ φίλη του Γιώργου Μαρίνου.

«Γνωρίζω τον Γιώργο Μαρίνο από το 1962. Γνωρίζω πολύ καλά πώς ζούσε, ποιοι ήταν φίλοι του. Ήταν ένας άρχοντας, τεράστιο ταλέντο, σταμάτησε την ώρα που έπρεπε, δεν ενόχλησε κανέναν.

Ο Γιώργος Μαρίνος δεν ζήτησε ποτέ βοήθεια από κανέναν, αυτή η κυρία (σ.σ. Άννα Φόνσου) προθυμοποιήθηκε να τον πλησιάσει. Της είπε “ποια είστε κυρία μου;”. Δεν ήταν φίλοι ποτέ. Πρότεινε από το νοσοκομείο να τον πάνε στο Σπίτι του Ηθοποιού. Φαίνεται ότι εκεί κάτι ενόχλησε τον Μαρίνο.

Ο Γιώργος Μαρίνος, κατά την κυρία αυτή, δεν είχε για να αγοράσει ούτε γάλα. Η ίδια η κυρία είπε ότι δεν μπορεί να τον φιλοξενήσει γιατί το καταστατικό λέει ότι δεν μπορούν να φιλοξενούν πλουσίους. Ό,τι λέει το κάθε βούρλο δεν με ενδιαφέρει και δεν με απασχολεί», είπε αρχικά ο Τάκης Σαγιώρ και συνέχισε: «Τον Γιώργο Μαρίνο τον βοήθησε πάρα πολύ μια κυρία μεγάλης εφοπλιστικής οικογένειας, είναι φίλη του χρόνια.

 

Δεν τον περιθάλπτει, τον προστατεύει. Δεν είναι καλά στην υγεία του, δεν έχει επαφή».

To άρθρο Άννα Φόνσου: Ο Γιώργος Μαρίνος μένει στη Γλυφάδα, τον φροντίζουν, δεν έχει οικονομικό πρόβλημα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .Source link