Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ και η Ειρήνη Μερκούρη είναι το νέο ζευγάρι – Άμεση Ενημέρωση

Ένα νέο ζευγάρι-έκπληξη μπήκε στο J2US, στο νέο του επεισόδιο που παρακολουθήσαμε το βράδυ του Σαββάτου μέσα από το πρόγραμμα του Alpha.

Ο παρουσιαστής και παραγωγός Νίκος Κοκλώνης προετοίμαζε το τηλεοπτικό κοινό από το ξεκίνημα για να αποκαλύψει τους νέους εισβολείς λίγο πριν το ρολόι δείξει μεσάνυχτα. Κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Γιάννη Παπαμιχαήλ και την παρτενέρ του, Ειρήνη Μερκούρη.

Το νέο ζευγάρι ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε το πρώτο του κομμάτι χωρίς, ωστόσο, να έχει κάνει αρκετές πρόβες όπως τόνισε και ο παρουσιαστής του J2US. «Καρδιά μου λιώνω» σε μουσική Στέφανου Κορκολή και στίχους Βασίλη Μαστροκώστα ερμήνευσε ο γιος της αείμνηστης Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ δίπλα στην επαγγελματία παρτενέρ του.

«Τους περισσότερους στην κριτική επιτροπή τους ξέρω πολλά χρόνια. Είμαστε και συνομήλικοι με τον Σταμάτη άλλωστε. Όταν εγώ ήμουν δέκα χρονών, εσύ, Σταμάτη πόσο ήσουν; 11. Σήμερα κάναμε ένα λαθάκι αλλά εντάξει. Νομίζω πως οι φωνές μας ήταν καλές, θα βελτιωθούμε και πιστεύω ότι θα πάμε καλά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Παμαμιχαήλ στην παρθενική του πρώτη εμφάνιση στη σκηνή του J2US το βράδυ του Σαββάτου.

«Εγώ έχω συνηθίσει να είμαι εκεί που βρίσκεται η ορχήστρα και να παίζω πλήκτρα. Τώρα είναι το αντίθετο οπότε εντάξει. Σέβομαι όλα τα παιδιά που είναι εδώ και θα προσπαθήσω για το καλύτερο» συμπλήρωσε ο Γιάννης Παπαμιχαήλ απευθυνόμενος στον Νίκο Κοκλώνη αμέσως μετά την πρώτη σκηνική του προσπάθεια στο μουσικό σόου του Alpha.Source link