Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου σε ερώτηση για τη Βίκυ Πρωτογεράκη: «Ό,τι μαλ…α ακούω πρέπει να τη σχολιάζω;»

Above Article Content Ad

Τον Γιάννη Μποσταντζόγλου συνάντησαν οι δημοσιογράφοι των ψυχαγωγικών εκπομπών στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης «Ρίσκο».

Ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την επιστροφή του Γιώργου Κιμούλη στο θέατρο και τα όσα φέρεται ότι υποστήριξε η Βίκυ Πρωτογεράκη υπέρ του Πέτρου Φιλιππίδη στη δίκη του.

«Έχω συνεργαστεί με τον Γιώργο Κιμούλη, μία χαρά ήμασταν. Τώρα τι έχει προκύψει στις άλλες περιπτώσεις, δεν το ξέρω. Η συμπεριφορά του Γιώργου –και δεν μιλάω για τις άλλες συμπεριφορές- μοιάζει με πολλών σκηνοθετών. Ήταν μία γνωστή συμπεριφορά. Και πολλών έτσι είναι, να σου πω εγώ ονόματα να γεμίσεις τετράδιο… Όλοι έτσι είναι. Αλληλοβριζόμαστε μέχρι να βγει το αποτέλεσμα» δήλωσε ο Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Για τη Βίκυ Πρωτογεράκη, ο Γιάννης Μποσταντζόγλου είπε: «Δεν την είδα, δεν παρακολουθώ τα πάντα και ούτε με ενδιαφέρουν. Πάμε σε άλλη ερώτηση… Ό,τι μ@@λακία ακούω πρέπει να τη σχολιάζω; Φίλη μου είναι η Βίκυ, αλλά αυτά είναι π@@@ριές! Βρίζω, γιατί να μην βρίζω; Πείτε κάτι νορμάλ, γιατί πρέπει να φτάσουμε στις κιλότες;»

Πηγή

Article inline ad #5

Below Article Content AdSource link