Ο Ανδρέας Λέοντας έγινε πατέρας για δεύτερη φορά – Galaksias Portal News

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβασε ο Ανδρέας Λέοντας.

Ο Ανδρέας Λέοντας, με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους, πως η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους, τον Βασίλη.

«Κάποιες φορές το μόνο που χρειάζεσαι είναι μια μικρή απόδραση από τη ρουτίνα της καθημερινότητας, από τη δουλειά, από όλους και από όλα. Είτε αυτό είναι ένα μικρό ταξίδι, ένας περίπατος, να πας για ένα καφέ.

Μόνο που αυτό δεν είναι ένα μικρό ταξίδι, είναι ένα τεράστιο ταξίδι ζωής χωρίς επιστροφή. Λοιπόν, χθες μεγάλωσε η οικογένεια μας, ήρθε στον κόσμο και ο μικρός Βασίλης! Είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα, που όσες φορές και αν το ζήσεις είναι σαν να είναι η πρώτη φορά, δεν συγκρίνεται με τίποτα.

Το μεγαλύτερο ευχαριστώ θα το πω στην γυναίκα μου για ακόμα μια φορά, για την δύναμη και την αντοχή που έχει μέσα της! Δεν είναι καθόλου εύκολο. Χριστίνα, σε αγαπώ πολύ, στο λέω καθημερινά, σε ευχαριστώ για όλα, για την οικογένεια που μας χάρισες, για την αγάπη που μας δίνεις και για ακόμα πολλά που θέλω 8823 σελίδες να τα γράψω.

Να θυμάστε, η οικογένεια είναι αυτή που μένει πάντα, όσα δύσκολα και να ‘ρθουν. Να μην ξεχνάτε να λέτε ένα Σ’ αγαπώ στην μαμά, στον μπαμπά, στον αδελφό, στην αδελφή. Να αφιερώσετε όσο χρόνο μπορείτε μαζί τους. Όπως και να έχει, μην σας κουράζω άλλο, καλές διακοπές σε όλους και καλή ξεκούραση. Καλωσόρισες Βασίλη μου», έγραψε ο Ανδρέας Λέοντας στην ανάρτησή του.

To άρθρο Ο Ανδρέας Λέοντας έγινε πατέρας για δεύτερη φορά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Source link