Ο αδελφός του και πρώην παίκτης του Masterchef έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του – Βίντεο – Άμεση Ενημέρωση

Ο Παναγιώτης Αυγενικός που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από την συμμέτοχή του στο MasterChef είναι ερωτευμένος και μάλιστα έκανε το επόμενο βήμα στη σχέση του.

Ο μάγειρας είναι αδελφός του τραγουδιστή Βαλάντη ενώ όπως έχει δηλώσει ο ίδιος αποφεύγει να λέει ότι είναι συγγενείς καθώς θέλει πρώτα να γνωρίζουν τον ίδιο.

«Αποφεύγω να το αναφέρω ότι αδελφός μου είναι ο Βαλάντης ο τραγουδιστής. Δεν είναι ότι ντρέπομαι για αυτό, ίσα ίσα που είμαι περήφανος που έχει κάνει αυτήν την καριέρα κι είναι αυτός που είναι, αλλά επειδή έχω νιώσει λίγο… σκιά από όλο αυτό, θέλω πρώτα να γνωρίσουν εμένα, να αγαπήσουν εμένα και μετά έρχονται οι υπόλοιπες πληροφορίες για εμένα» είχε αναφέρει ο Παναγιώτης Αυγενικός.

Μάλιστα, ο Παναγιώτης Αυγενικός έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Βικτώρια όπως έκανε γνωστό η ίδια μέσα από ένα βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως θα δείτε ο αδελφός του Βαλάντη γονάτισε μπροστά από την στη σύντροφό του, Βικτώρια και της ζήτησε να την παντρευτεί, προσφέροντας της ένα εντυπωσιακό μονόπετρο με την ίδια να απαντά «Ναι».

«Το καλύτερο δώρο γενεθλίων μου είναι να πω ναι στην αγάπη μου», έγραψε η Βικτώρια στην ανάρτησή της.

Δείτε το βίντεο με την πρόταση γάμου:

Source link