Οι celebrities διασκέδασαν με Νίνο και Νικηφόρο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες

Ένα μεγάλο πάρτι με πολλούς celebrities και λαμπερές παρουσίες στήθηκε στο νυχτερινό κέντρο όπου και εμφανίζονται ο Νικηφόρος και ο Νίνο με μια ομάδα από ταλαντούχους τραγουδιστές, τη Χριστίνα Μηλιού, τη Ματίνα Ζάρα και τον Μάριο Πασιαλή.

Όλοι μαζί υποδέχτηκαν γνωστές φυσιογνωμίες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, οι λαμπεροί καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς τραγούδησαν παρέα πολλές μεγάλες επιτυχίες τους και όχι μόνο και μαζί με όλο τον κόσμο έγιναν μια μεγάλη παρέα.

Ματίνα Ζάρα – Νικηφόρος Βυθούλκας – Νίνο – Χριστίνα Μηλιού

Γιώργος Γιγουρτάκης – Κωνσταντίνος Αργυρός – Χρήστος Βαρδάλος – Γιάννης Δημολίτσας

Στέλλα Μιζεράκη – Κωνσταντίνα Καπίρη

Σάρα Εσκενάζη – Βο – Κάτια Ταραμπάνκο

Μπάγια Αντωνοπούλου – Νίκος Κώτσης

Από τη βραδιά δεν έλειψαν και αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες των τραγουδιστών που βρέθηκαν στο πλάι τους, για να τους συγχαρούν και να δώσουν τις καλύτερες ευχές για το πιο hot σχήμα της καλοκαιρινής σεζόν!

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Γιώργος Σαμπάνης με τη σύντροφό του, Ιωάννα Σαρρή, η οποία για ακόμη μια φορά ήταν εντυπωσιακή. Από την άλλη ο Γιώργος Σαμπάνης αποδέχτηκε την πρόταση του καλού του φίλου Νικηφόρου για να ερμηνεύσουν μαζί κάποιες από τις αγαπημένες τους επιτυχίες.Source link