Οι πρώτες φωτογραφίες από το ταξίδι τους στις Μαλδίβες – Άμεση Ενημέρωση

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου επέλεξαν τις Μαλδίβες για να περάσουν ένα μέρος των καλοκαιρινών τους διακοπών.

Το ζευγάρι που ανανέωσε τη συνεργασία του με το Star και τη νέα σεζόν θα συνεχίσουν να μας λένε “καλημέρα” μέσα από την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή “Breakfast @Star”, αναχώρησε χθες για τις Μαλδίβες έχοντας φυσικά μαζί τους την κόρη τους, τη μικρή Μελίτα.

Μάλιστα, η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε ήδη τις πρώτες φωτογραφίες στο instagram της μεταφέροντάς μας στον εξωτικό αυτό προορισμό αλλά και δείχνοντας στιγμές από το πως περνούν οικογενειακώς σε ένα τόσο μακρινό μέρος.

«Καλό μήνα!!! Η πρώτη μέρα μέρα εδώ στο @kuramathiisland ήταν φανταστική! Σήμερα είμαστε έτοιμοι να ψάξουμε τον κρυμμένο θησαυρό στη λευκή άμμο, αυτή είναι άλλωστε και η αποστολή μας εδώ στις #maldives ! (Μη σου πω την ιστορία που είπαμε στη Μελίτα). Πρώτη φορά οικογενειακώς σ ένα τέτοιο μακρινό ταξίδι, αλλά να σου πω είναι μεγάλη υπόθεση να βρεις ανθρώπους που θα σε σε ξεαγχώσουν και θα τα ετοιμάσουν όλα για σένα! Επίσης το συγκεκριμένο νησί είναι kids friendly με πολλές δραστηριότητες για παιδάκια να ξέρεις!» έγραψε η Ελένη Χατζίδου.



Source link