Οι νέες αναρτήσεις μετά τις εικόνες με τα υπερφορτωμένα ζώα στην Ύδρα – Galaksias Portal News

Πριν λίγες μέρες οι εικόνες που έδειχνα τα υπερφορτωμένα ζώα να μεταφέρουν ογκώδη αντικείμενα στην Ύδρα προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις και σχόλια. Μεταξύ άλλων και η Εριέττα Κούρκουλου είχε τοποθετηθεί δημόσια, ζητώντας άμεσες λύσεις.

Με νέα ανάρτηση, η Εριέττα Κούρκουλου επανέρχεται στο θέμα, αυτή τη φορά με ένα βίντεο με τους εργάτες να μεταφέρουν με τα χέρια τους ξύλα.

«Και για τους “έξυπνους” που πάντα έχουν κάτι να πουν… Τα δικαιώματα των ανθρώπων και τα δικαιώματα των ζώων είναι άμεσα συνδεδεμένα. Η εκμετάλλευση των ζώων και των ανθρώπων είναι άμεσα συνδεδεμένη. Είμαστε ένα. Όχι ανταγωνιστές. Όχι “ο θάνατός σου η ζωή μου” αλλά ο θάνατός σου και δικός μου θάνατος», έγραψε η Εριέττα Κούρκουλου.

«Δεν υπάρχει φιλόζωος που να μην είναι και φιλάνθρωπος. Επίσης, εξ ορισμού είμαστε και εμείς ζώα. Ανήκουμε σε αυτή την βιολογική κατηγορία. Όποιος εκμεταλλεύεται τους αδύναμους θα το κάνει σε κάθε περίπτωση! Όποιος βασανίζει ζώα θα βασανίζει και ανθρώπους. Όποιος υπερασπίζεται τα ζώα, θα κάνει το ίδιο και με τους ανθρώπους. Έτσι πάει… εδώ και εκατοντάδες χρόνια», συμπλήρωσε η Εριέττα Κούρκουλου.Source link