Οι λεπτομέρειες του τοκετού και η ομοιότητα του δεύτερου γιου της με τον Θοδωρή Αθερίδη – Άμεση Ενημέρωση

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο σύζυγός της Κωνσταντίνος Μαγκλάρας πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, καθώς η ηθοποιός τη Δευτέρα (15/05) έφερε στον κόσμο τον δεύτερο γιο τους.

Ο μαιευτήρας και γυναικολόγος της, Βασίλης Βεργέτης, μίλησε στο Happy Day και μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως ο νεογέννητος γιος του ζευγαριού όλοι λένε πως μοιάζει στον παππού του, Θοδωρή Αθερίδη.

«Γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, 3.500. Μπορέσαμε και κάναμε αυτό που ήθελε κι ονειρευόταν, να γεννήσει φυσιολογικά, καθώς ο πρώτος τοκετός είχε γίνει με καισαρική τομή. Είναι πανευτυχής. Βεβαίως και γίνεται η δεύτερη γέννα να γίνει φυσιολογικά, παρότι η πρώτη ήταν με καισαρική. Θέλει έναν σεβασμό στα ιατρικά πρωτόκολλα, απαιτεί υπομονή από την γυναίκα κι από το ιατρικό προσωπικό, τον γιατρό και τις μαίες μας. Είναι πανευτυχής, χαρούμενη και χαμογελαστή.

Βεβαίως κι ο μπαμπάς ήταν μέσα. Είναι κάποιες στιγμές που είναι κορυφαίες και μοναδικές στην ζωή ενός ανθρώπου, η γέννηση του παιδιού του. Δεν είναι κρίμα να μην μπορέσουν να το απολαύσουν κι οι δύο μαζί;

Από ό,τι άκουσα τα σχόλια τείνουν ότι μοιάζει στον Θοδωρή Αθερίδη, στον παππού. Βεβαίως και ήρθε ο παππούς στο μαιευτήριο. Ήταν ευτυχισμένοι. Η γέννηση ενός παιδιού είναι μία συγκινητική στιγμή» ανέφερε ο γυναικολόγος της Φωτεινής Αθερίδου.

Φωτεινή Αθερίδου – Κωνσταντίνος Μαγκλάρας: Η φιλία που έγινε έρωτας

Η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας γνωρίστηκαν στη Δραματική Σχολή. Οι δυο τους ήταν πολύ καλοί φίλοι και αυτή η φιλία κάποια στιγμή εξελίχθηκε σε μια πιο ερωτική σχέση μέχρι που… ήρθε ο καρπός του έρωτά τους!

«Με τον Κωνσταντίνο δεν ήμασταν ποτέ μαζί πριν το παιδί, ήμασταν φίλοι στη σχολή και υπήρχε ένα ερωτικό story. Όταν έμεινα έγκυος, μαζί ήμασταν… τίποτα, πολύ λίγο. Δεν το έχω υπολογίσει γιατί είναι σαν να ήμασταν συνέχεια μαζί. Η σχέση ξεκίνησε από φιλική και μετά συνέχισε ερωτική, υπήρχε μεγάλο σενάριο» έχει αποκαλύψει η Φωτεινή Αθερίδου σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Το να αποκτήσουν ένα παιδί δεν ήταν σίγουρα στα σχέδιά τους. Αυτός, άλλωστε, ήταν και ο λόγος που είχαν διάφορες εναλλαγές στο αν θα κρατήσουν αυτό το παιδί ή όχι. Τελικά, αποφάσισαν να το κρατήσουν και αυτή ήταν και για τους δυο η πιο σωστή επιλογή.

«Το μωρό ήταν κάτι που προέκυψε. Απλώς επειδή με τον Κώστα γνωριζόμαστε πολλά χρόνια. Ήταν πραγματικά ο μόνος άνθρωπος. Σε αυτή την ηλικία που είμαι και σε αυτή τη φάση. Το κράτησα επειδή ήταν του Κώστα. Ήθελα να γίνω μητέρα έτσι και αλλιώς. Απλά δεν ήθελα τώρα. Αφού προέκυψε, το κράτησα. Είχαμε τρελές εναλλαγές. Θα το ρίξουμε, δεν θα το ρίξουμε. Μετά το πρώτο τρίμηνο, όλα τακτοποιήθηκαν. Ήταν σοκ όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος» είπε εξομολογηθεί παλαιότερα η ηθοποιός στην εκπομπή «Φλερτ».Source link