Οι κρίσεις πανικού και η βοήθεια της Μαίρης Συνατσάκη – Άμεση Ενημέρωση

Τις καλοκαιρινές του διακοπές συνεχίζει  ο γνωστός Youtuber,Fipster,  ο οποίος μετά την Σκύρο και τα Κουφονήσια, επισκέφτηκε την Πάρο και την Αντίπαρο, μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και τη Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Ο γνωστός Youtuber πριν από λίγες ώρες έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου εξομολογήθηκε πρώτη φορά τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε το περσινό καλοκαίρι, αποκαλύπτοντας πως η Μαίρη Συνατσάκη τον βοήθησε σε έναν μεγάλο βαθμό.

Παράλληλα, ο Fipster έστειλε ένα δυνατό μήνυμα σε όσους παλεύουν με την ψυχική τους υγεία.

«Πέρσι σαν σήμερα έπαθα την πρώτη κρίση πανικού στη ζωή μου. Πραγματικά τρομακτικό συναίσθημα. Για 1 ώρα ένιωθα ότι δε μπορώ να κοντρολάρω το σώμα μου και ότι πεθαίνω. Αν νιώθετε πιεσμένοι, στενοχωρημένοι, αγχωμένοι ή οτιδήποτε και δεν μπορείτε να το διαχειριστείτε, μιλήστε. Μιλήστε σε δικούς σας ανθρώπους ή σε ειδικούς. Ζητήστε βοήθεια. Μην παραμελείτε την ψυχική σας υγεία. Δεν είμαστε σούπερ ήρωες. Δεν χρειάζεται να τα αντιμετωπίζουμε όλα μόνοι μας.

Δεν έχουμε να αποδείξουμε τίποτα και σε κανέναν. Φροντίστε τον εαυτό σας όπως φροντίζετε τον πιο αγαπημένο σας άνθρωπο. Εγώ πέρσι το καλοκαίρι ήμουν σε μια πολύ συναισθηματικά μπερδεμένη φάση, όπου ζούσα περισσότερο στο κεφάλι μου παρά στην πραγματική ζωή και μου τα έσκασε έτσι. Ευγνωμονώ την ζωή που η @mairiboo είναι ΠΟΛΥ φίλη μου και εκείνη την ώρα την πήρα τηλέφωνο και μου μίλαγε με ηρεμία, μου μέτραγε αργά για να παίρνω σωστές ανάσες, μου είπε να βάλω πάγο στους καρπούς και σιγά σιγά άρχισα να ηρεμώ και να ξαναβρίσκω το σώμα μου. Μπου σ’ αγαπώ και σ’ ευχαριστώ!» έγραψε ο Fipster.

 

Source link