Ξύπνησαν μνήμες από τον τραγικό θάνατο του Πέτρου Μητρέλου – Τι λέει η σύζυγός του στο neakriti.gr (vid) – Ειδήσεις

Ξύπνησαν μνήμες σήμερα από την τραγωδία που συγκλόνισε όλη την Ελλάδα, έναν χρόνο πριν, όταν ο 51χρονος Παναγιώτης Μητρέλος ο οποίος περίμενε σε φανάρι στον πιο κεντρικό δρόμο του Ηρακλείου καταπλακώθηκε από ένα τεράστιο πεύκο με συνέπεια να χάσει τη ζωή του

  • Ένας χρόνος από τη μοιραία πτώση δέντρου στη Λ. Δημοκρατίας
  • Ξύπνησαν μνήμες από τον τραγικό θάνατο του Πέτρου Μητρέλου
  • Συγκινεί η οικογένειά του: “Δε θα χαθείς ποτέ”
  • Εν αναμονή ακόμη και σήμερα των δικαστικών εξελίξεων
  • Χρονοβόρες και ψυχοφθόρες διαδικασίες
  • Αδιαφορία καταλογίζει η οικογένεια του Μητρέλου στη δημοτική αρχή Ηρακλείου

Ζεις στην καρδιά μου. Θα συνεχίσεις να μας προσέχεις σαν άγγελος πλέον, το συγκλονιστικό μήνυμα της συζύγου του, η οποία δεν έκρυψε την πικρία της για την αδιαφορία όπως είπε της δημοτικής αρχής απέναντι στην οικογένεια της.

Ένας χρόνος συμπληρώνεται από την ασύλληπτη τραγωδία στην Λεωφόρο Δημοκρατίας όπου ο Παναγιώτης Μητρέλος βρήκε τραγικό θάνατο από τη πτώση μεγάλου δέντρου, άνω των 10 τόνων.

Συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου παρευρέθηκαν στο ετήσιο μνημόσυνο, όπου ξύπνησαν μνήμες από το τραγικό περιστατικό, με την οικογένεια να συνεχίζει να ανεβαίνει το δικό της Γολγοθά.

Συγκινητικό το μήνυμα της χήρας Μητρέλου… «Δε θα χαθείς ποτέ γιατί πάντα ζεις στις αναμνήσεις μας, στο μυαλό, στη σκέψη και την καρδιά μας».

Η οικογένεια αναμένει το πόρισμα του Εισαγγελέα, ενώ αναφέρεται στις χρονοβόρες αλλά και ψυχοφθόρες δικαστικές διαδικασίες, την ώρα που εξακολουθεί να δίνει τη δική της μάχη για την επιβίωση.

Στη μεγάλη αγκαλιά του κόσμου, αναφέρθηκε ο γιος του άτυχου 51χρονου, Χρήστος, ο οποίος έχει ως φυλαχτό στην καρδιά του, τις συμβουλές του πατέρα του.

Όπως είναι γνωστό, η οικογένεια κατέθεσε αγωγή κατά του δήμου Ηρακλείου, με την οποία ζητείται χρηματική ικανοποίηση άνω του ενός εκατομμυρίου ευρώ λόγω της ψυχικής οδύνης των μελών της.

Η Σταυρούλα Μητρέλου έκανε λόγο για αδιαφορία της δημοτικής αρχής ενώ στέλνει το δικό της μήνυμα ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

 Source link