«Νόμιζα ότι αγαπούσε τις γυναίκες» – Άμεση Ενημέρωση

Η Κατερίνα Καινούργιου προχώρησε το πρωί της Δευτέρας 8/5 σε μια προσωπική αποκάλυψη, τονίζοντας πως οι γυναίκες στην Ισπανία έχουν το δικαίωμα να πάρουν άδεια όταν βρίσκονται στις δύσκολες ημέρες του μήνα.

Αυτό στάθηκε αφορμή για την Τζόυς Ευείδη να κάνει μια αιχμηρή ανάρτηση στα social media για την παρουσιάστρια του Alpha.

«Σήμερα η Καινούργιου μας πληροφόρησε ότι έχει περίοδο. Κι εσείς μου λέτε, παλιά τηλεόραση. Βαθιά τηλεόραση. Πιο κάτω δεν πάει» έγραψε χαρακτηριστικά η γνωστή ηθοποιός που έχει φιλοξενηθεί στο παρελθόν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Να σημειώσουμε εδώ πως λίγο αργότερα κατέβασε την εν λόγω ανάρτηση από το Facebook.

Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία δεν μασάει τα λόγια της, απάντησε στην Τζόυς Ευείδη με ένα μακροσκελές μήνυμα στα Instagram Stories της.

«Για την ακρίβεια δεν αναφέρθηκε ποτέ η λέξη περίοδος αλλά… δύσκολες μέρες του μήνα με αφορμή τον νόμο που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες στην Ισπανία! Η εφαρμογή του νόμου ήταν ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ παντού… και αυτό ενόχλησε την κα Ευείδη; Κρίμα… Μου είναι τόσο συμπαθής και νόμιζα ότι αγαπούσε τις γυναίκες» έγραψε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Κατερίνα Καινούργιου δεν ανέφερε ποτέ κατά τη διάρκεια της εκπομπής τη λέξη «περίοδος». Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια τόνισε: «Μπορούμε να γίνουμε Ισπανία; Στην Ισπανία, θα το πω, ψηφίστηκε όταν οι γυναίκες είναι στις δύσκολες μέρες του μήνα να παίρνουν αυτή την άδεια. Δε καταλαβαίνετε πόσο δύσκολο είναι για μας. Αλήθεια πρέπει να συμβεί και στην Ελλάδα αυτό… Πιεζόμαστε πολύ ψυχολογικά. Δεν έχω νεύρα γιατί έχω χαπακωθεί. Δε γίνεται αυτός ο πόνος. Γελάτε, δε καταλαβαίνετε τι τραβάμε».Source link